Hamilelik en kısa süre

Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 14 gün sonra ya da adetiniz bir kaç gün geçince en garanti 💐💜
Yumurtlama olup olmadığını bilemiyorum sadece hamileliğin yüksek olacağı günleri bu ay iyi değerlendirdik. Bir hafta sonra adetimden farklı olan bir iki şey gördüm.

Yumurtlama olup olmadığını bilemiyorum sadece hamileliğin yüksek olacağı günleri bu ay iyi değerlendirdik. Bir hafta sonra adetimden farklı olan bir iki şey gördüm.
Kuzum erken yapılan testler yaniltabiliyor bence tam adet gününde yap , çünkü idrara bhcg geç geçiyor. Ben 3 gün kala negatifken regl günü pozitif gördüm. İnşallah tutunmuştur annesine meleği💜💐

Kuzum erken yapılan testler yaniltabiliyor bence tam adet gününde yap , çünkü idrara bhcg geç geçiyor. Ben 3 gün kala negatifken regl günü pozitif gördüm. İnşallah tutunmuştur annesine meleği💜💐
İnşallah çok teşekkür ederim🌺rabbim sizin evladınızıda size bağışlasın inşallah🤲🏻

İnşallah çok teşekkür ederim🌺rabbim sizin evladınızıda size bağışlasın inşallah🤲🏻
Canım Allah razı olsun malesef sağlıksiz gebelik oldu yarin büyük ihtimal kürtaj olacağım Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah , hiç üzülme yoksa bile hayırlısı bu ay değildir. En hayırlı zamanda dolsun kucaklarımız inşallah 🤲💜

Çok geçmiş olsun. Amin inşallah hayırlısı ile bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah🤲🏻

Merhaba kizlar bisi sorucaktim benim 10.11.gün yumurtlamaydi bugün 22.gün catlamayla birlikte 10.gün test yaptim sabah negatifti döngüm 26-28 gün sizce erkenmi

Back
X