Görümcenize çok sinirlendim. Anlıyorum çok zor bir durum ama asla çocuğuna şiddet uygulamamalı. Hele ki o çocuk özel bir çocuksa! Ama sizin teklifinizi de aşırı saçma buldum. Görümce ve oğlu aşağıda kalsın yukarı çıkmasınlar o zaman çocuğu gönderirim olayı gerçekten saçma. O kadının da canı var, muhtemelen zaten günlük hayatında çok bunalıyor, yoruluyor, insanlardan sosyal hayattan uzak. İki insan içine karışıp sohbet etmesinde ben bir sakınca göremedim. Kadının en doğal hakkı anne babası, kardeşleri de anlayışla karşılamış. Benim kuzenimin oğlu otizmli. Kadın dışarıya bile çıkamıyor doğru düzgün, oğlu 14 yaşında, artık gücü de yetmiyor dışarıda. Geçen gün bize iftara gelmişlerdi. Kuzenim o kadar mutlu olmuş ve rahatlamış hissediyordu ki anlatamam.
Yani sizin o teklifiniz çok absürt, baba götürmek istemezken çocuğunuz yeni düzelmişken sizin gitmesi istemeniz de çok saçma. Eşinizin sizi o kadar karnı burnunda bırakıp ailesinin yanına gitmek istemesi saçma. Olayın tamamı saçma malesef. Ama sizde de iyi sabır varmış. Ben evden çıkamayacağım, karnım burnumda olacak, beni 2 çocukla evde bırakıp tatile gidecek. Ortalığı birbirine katar, o eş kişisini tatile gitme düşüncesini beyninden geçirdiğine bile pişman ederdim.