Hamilelik gebelik

mavivepembehayaller

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
24
4
6
26
Lütfen yardımcı olun bana 17 haftalık hamileyim bebeğin amniyotik sıvısı azalmış sabahtan akşama kadar bissürü doktor baktı aynı şeyi söylediler riskli gebeliğe yönlendirdiler bana sıvı alalım parca alalım vs şeyler dediler 3 lü tarama için kan verdim sonucunu bekliyorum 10 gün sonra için bana düşün aldırmak istersen sağlık kuruluna yönlendirelim dediler bunun tedavisi yokmu artmazmi bu sıvı

Canim cok gecmis olsun Rabbim şifanı versin sağlıkla kavuş yavruna inşallah.
Internette okuduğum kadari ile havuc ve havuc suyu cok iyi geliyormuş bir dene isterse havucu vesile olup şifa olur inşallah.

Canim cok gecmis olsun Rabbim şifanı versin sağlıkla kavuş yavruna inşallah.
Internette okuduğum kadari ile havuc ve havuc suyu cok iyi geliyormuş bir dene isterse havucu vesile olup şifa olur inşallah.
Deniycem inşallah faydası olur benim için dua edin çok korkuyorum bisey olacak bebeğime diye havuç da fayda eder inşallah

Havuç amniyon sıvısını arttırıyor diye biliyorum bunu bi araştırın isterseniz inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız

Deniycem inşallah faydası olur benim için dua edin çok korkuyorum bisey olacak bebeğime diye havuç da fayda eder inşallah
Müminin mümine duasi kabul olurmuş canım, Rabbim evladini sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına al.
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…