Hamilelik genetik olur mu

ben doktora gittiğimde annemin teyzemin filan bir sorunu olup olmadığını sormustu anneannemi bile konuşmuştuk bence genetik pay var tabi ki de ama sizin anneniz küçükmüş belki doğru sekilde deneyememiştir ya da rahmi daha tam hazır değildir sen takılma bence çünkü 17 yasında bir kızın 1 bucuk yılda hamile kalması normal

Annem 1 yıl uğraşmış ben ilk ay hamile kaldım. Yani genetik hastalıklar ya da genetik sorunlar vardır tabii ama kişiden kişiye değişebilir e bir de eş faktörü devreye giriyor.

Benim annemin 2 sene sonra cocuğu olmuş ablama hamile kalmış sonra peş peşe hamile kalmış ben 4 senelik evliyim geçen sene ilk kez hamile kaldım ve 2 düşük yaşadım genlerle tabiki alakadı var şöyle ki ; ben çocuğum olmuyo diye doktora gitmiştim kan pıhtılaşması çıktı kanımda sonra ilaç kullandım yine olmadı ve sonra genetik bölüme yönlerdirdiler kök ağacına kadar iniyorlar anne tarafında düşük yapan ölü doğum yapan var mı kaç sene sonra hamile kaldı annen engelli doğum yapan var mı falan sonra eşimin anne ve baba tarafında böyle şeyler var mı diye soruldu ve benden 4 tüp kan alındı eşimdende 2 tüp yani kesinlikle genle alakadı var ama tabi annem ve bende böyle oödu diye diğer kız kardeşlerimde de aynısı olacak diye birşey yok bu genelde 3 çocuktan yada 2 çocuktan birine denk gelir takılma canım bunlara bunlara takılırsan daha zora sokarsın kendini streste etkiliyo bilinç altı çok önemli kafan rahat olmalı

kısmet artık çok kafaya takmayim dediğin bilinçaltı etkiliyor yazdıklarınız için çok teşekkür ederim kızlar:KK200:

Back
X