Teşekkürler canım ah evet aklımdaki bunlar hele yazda geliyor akşamları oğlumu alıp bir saat gezdiririm misssss inşallah verebilirim kilo yalnız yukarıya hedefim kilo vermek diyeydim beni çiğ çiğ yiyecek arkadaşların olduguda ortadaÖncelikle tebrik ederim canım. Bu kiloyla hamile kalıp hem sağlıklı beslenip hem kilo verenler var. Sen de yapabilirsin. Yürüyüş çok önemli. Günde 1 saat kesin yap. Bunları yaparsan verebilirsin.
Amacım kilo almamak yazmışsın; ama kilo da verebilirsin. Bol protein ve meyve sebzeli bir diyet ile hem kilo verirsin hem bebis gelişir.
Ah canimmm sorma 110 la hamile kalıp 130 larda gittim doğuma oğlumda sonra emzirirken 135 lere çıktım diyetti spordu derken 42 kilo verdim sonra salinca 6 kilo geri aldımFakat hamile olduğun için kesinlikle diyetisyen e başvurmadan diyet yapma. 100 baya çok canım. Müdahale etmek için geç değil; moralini yüksek tut
Inşallah canım sağlıklı bir hamilelik dilerim. Kolay gelsinAh canimmm sorma 110 la hamile kalıp 130 larda gittim doğuma oğlumda sonra emzirirken 135 lere çıktım diyetti spordu derken 42 kilo verdim sonra salinca 6 kilo geri aldımAllah'a şükür rahat bir hamilelik geçirdim oca kiloya rağmen oğlumda sağlıklı doğdu ama bu hamileligimde verdiğim onca kiloyu almak istemiyorum yemeyi de seviyorum bakalım inşallah biraz kilo kaybıyla tamamlayabilirm bebeğim sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde halloluyor ya
Teşekkürler canım amin inşallahInşallah canım sağlıklı bir hamilelik dilerim. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?