• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik günlüğüm

Momyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
100
43
48
34
Ve gobus dile geldi;
"Kilon yetmezmis gibi birde bebisle büyüt beni"
Rabbime çok şükür bir bebeğim daha olacak sağ sağlim gelsin inşallah küçük mucizem 🤲🏻
Zamani bu zamanmis demekki😍
Ah birde şu kilolar olmayaydi iyidi 🙄
Eeee ne edeceuk zati boğaza hakim olamiyoruz 🤐 amaaannnn 8 ay daha ye momyyyy mi diyeydim 😁
Öyle diyet falan değil bu günluk namı değer sağlıklı beslenme olacak inşallah
Malumunuz şimdiye dek tatlilari hamur işlerini afiyetle göbuste biriktirdim bebise biraz yer açmak lazım hem zaten onlarda yaramaz yavruma onun içinde kendim içinde doğru beslenmeliyim elbette
Amacım fazla kilo almadan tamamlamak hamilelik serüvenini eğer şimdiden dikkat etmezsen hazır ne istesem gece gunduz yeme fırsatımda var diyip hamileliğin verdiği tüm hakları kullanıp gece gece eşimi uyandırıp bir İskender gomebilirim en tereyaglisindan 🤫🤫🤫 işte bu yola sapmamak için şimdiden dikkatli olmam lazım
Bu arada
4+3 günlük hamileyim

Boy:168
2. Bebeğim
22 Nisan : 99.8 kg😲😳

Öncelikle tebrik ederim canım. Bu kiloyla hamile kalıp hem sağlıklı beslenip hem kilo verenler var. Sen de yapabilirsin. Yürüyüş çok önemli. Günde 1 saat kesin yap. Bunları yaparsan verebilirsin.
Amacım kilo almamak yazmışsın; ama kilo da verebilirsin. Bol protein ve meyve sebzeli bir diyet ile hem kilo verirsin hem bebis gelişir.

Fakat hamile olduğun için kesinlikle diyetisyen e başvurmadan diyet yapma. 100 baya çok canım. Müdahale etmek için geç değil; moralini yüksek tut:KK36:

K
Öncelikle tebrik ederim canım. Bu kiloyla hamile kalıp hem sağlıklı beslenip hem kilo verenler var. Sen de yapabilirsin. Yürüyüş çok önemli. Günde 1 saat kesin yap. Bunları yaparsan verebilirsin.
Amacım kilo almamak yazmışsın; ama kilo da verebilirsin. Bol protein ve meyve sebzeli bir diyet ile hem kilo verirsin hem bebis gelişir.
Teşekkürler canım ah evet aklımdaki bunlar hele yazda geliyor akşamları oğlumu alıp bir saat gezdiririm misssss inşallah verebilirim kilo yalnız yukarıya hedefim kilo vermek diyeydim beni çiğ çiğ yiyecek arkadaşların olduguda ortada 😁😁😁 ama ilk üç ay özellikle kontrollu kilo kaybi oldukça iyi gelir banada bebeğime de hamilelik surecimede

Fakat hamile olduğun için kesinlikle diyetisyen e başvurmadan diyet yapma. 100 baya çok canım. Müdahale etmek için geç değil; moralini yüksek tut:KK36:
Ah canimmm sorma 110 la hamile kalıp 130 larda gittim doğuma oğlumda sonra emzirirken 135 lere çıktım diyetti spordu derken 42 kilo verdim sonra salinca 6 kilo geri aldım 😁 Allah'a şükür rahat bir hamilelik geçirdim oca kiloya rağmen oğlumda sağlıklı doğdu ama bu hamileligimde verdiğim onca kiloyu almak istemiyorum 🙄 yemeyi de seviyorum 😜 bakalım inşallah biraz kilo kaybıyla tamamlayabilirm bebeğim sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde halloluyor ya

Kahvaltimmmm
2 kucuk domates
1 salatalık
2 kk peynir
1 adet yumurta
2 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
Çay

Ah canimmm sorma 110 la hamile kalıp 130 larda gittim doğuma oğlumda sonra emzirirken 135 lere çıktım diyetti spordu derken 42 kilo verdim sonra salinca 6 kilo geri aldım 😁 Allah'a şükür rahat bir hamilelik geçirdim oca kiloya rağmen oğlumda sağlıklı doğdu ama bu hamileligimde verdiğim onca kiloyu almak istemiyorum 🙄 yemeyi de seviyorum 😜 bakalım inşallah biraz kilo kaybıyla tamamlayabilirm bebeğim sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde halloluyor ya
Inşallah canım sağlıklı bir hamilelik dilerim. Kolay gelsin

Öğle
Bir tabak kısır
Akşamüstü
2 tane sigara böreği ( dayanamadım gene)
Akşam
2 haşlanmış tavuk baget
Bir kase yoğurt
Bir kase çorba

Back
X