Ve gobus dile geldi;
"Kilon yetmezmis gibi birde bebisle büyüt beni"
Rabbime çok şükür bir bebeğim daha olacak sağ sağlim gelsin inşallah küçük mucizem
Zamani bu zamanmis demekki
Ah birde şu kilolar olmayaydi iyidi
Eeee ne edeceuk zati boğaza hakim olamiyoruz
amaaannnn 8 ay daha ye momyyyy mi diyeydim 
Öyle diyet falan değil bu günluk namı değer sağlıklı beslenme olacak inşallah
Malumunuz şimdiye dek tatlilari hamur işlerini afiyetle göbuste biriktirdim bebise biraz yer açmak lazım hem zaten onlarda yaramaz yavruma onun içinde kendim içinde doğru beslenmeliyim elbette
Amacım fazla kilo almadan tamamlamak hamilelik serüvenini eğer şimdiden dikkat etmezsen hazır ne istesem gece gunduz yeme fırsatımda var diyip hamileliğin verdiği tüm hakları kullanıp gece gece eşimi uyandırıp bir İskender gomebilirim en tereyaglisindan

işte bu yola sapmamak için şimdiden dikkatli olmam lazım
Bu arada
4+3 günlük hamileyim
Boy:168
2. Bebeğim
22 Nisan : 99.8 kg

"Kilon yetmezmis gibi birde bebisle büyüt beni"
Rabbime çok şükür bir bebeğim daha olacak sağ sağlim gelsin inşallah küçük mucizem

Zamani bu zamanmis demekki

Ah birde şu kilolar olmayaydi iyidi

Eeee ne edeceuk zati boğaza hakim olamiyoruz

Öyle diyet falan değil bu günluk namı değer sağlıklı beslenme olacak inşallah
Malumunuz şimdiye dek tatlilari hamur işlerini afiyetle göbuste biriktirdim bebise biraz yer açmak lazım hem zaten onlarda yaramaz yavruma onun içinde kendim içinde doğru beslenmeliyim elbette
Amacım fazla kilo almadan tamamlamak hamilelik serüvenini eğer şimdiden dikkat etmezsen hazır ne istesem gece gunduz yeme fırsatımda var diyip hamileliğin verdiği tüm hakları kullanıp gece gece eşimi uyandırıp bir İskender gomebilirim en tereyaglisindan

Bu arada
4+3 günlük hamileyim
Boy:168
2. Bebeğim
22 Nisan : 99.8 kg