Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktora gidiyorum 16 hafta 6 gün diyor internette geziyorum 15 hafta 6 gün diyor.Gün olarak hesaplayayım diyorum doktorunki yanlış çıkıyor ve evet yorumu olan?
Oncelikle hayırlı olsun bebeğin bende ayni senin gibiyim geç döllenme dedi dr um sen kafani karıştırma dedi dogum a kadar bebekler farki kapatiyormus sat ne göre doguyormus o yuzden sende takma kafana
Oncelikle hayırlı olsun bebeğin bende ayni senin gibiyim geç döllenme dedi dr um sen kafani karıştırma dedi dogum a kadar bebekler farki kapatiyormus sat ne göre doguyormus o yuzden sende takma kafana
Seninki de hayırlı olsun,umarım çok güzel birbebek olur.Benim sıkıntım doktorun hep ileri tarih söylemesi.Yani aslında güvendiğim birdoktorum var ama bu ikili test ve üçlü test hep geç veya erken yapılmış oluyor o zaman.Bir de bebeğim yani kızımın gelişimi olması gerekenden 1 hafta ileri???
Demekki daha ileri bebeğin ben ikili üçlü test de yaptirmadim dr um gerek gormedi ultrason da normal dedi eger gebeligini sonlandirmayacaksan bosuna strese gie demişti cok şükür hersey normal simdiye kadar Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
ya kızlar bende aynıyım doktora gittiğimde tam 1 hafta önce doktor 5 haftalık demişti kese yeni oluşmuştu gördük eee dün sağlık ocağındaki ebe 8 haftalık diyor. değerlerim öyle gösteriyormuş. Kafam karıştı yaa