- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi ThankfulNovember
Evet hanımlar, hamilelik haberini eşlerinize verdiniz sarıldınız mutlu oldunuz.Peki sonrasında eşleriniz size ne gibi süprizler yaptı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim boş gebelikle sonuçlandı ama yine de anlatayım:)Evet hanımlar, hamilelik haberini eşlerinize verdiniz sarıldınız mutlu oldunuz.Peki sonrasında eşleriniz size ne gibi süprizler yaptı![]()
Beni mi cekecek ? 9 ay boyununca cekilen sıkıntılarımız ne olacak peki. Bir cicek bir cikolata bir pasta cok zor mu bunlari yapmak. Bence degil. Gonul almak cok kolay ama bunu bile yapamayacak kadar odunlarAlemsiniz. Her seye hediye beklenmez. Hamileligin boyunca seni cekecek daha ne hediyesi bekliyorsunuz.CÇok yukleniyorsunuz eşinize.![]()
Masallah canimbenim boş gebelikle sonuçlandı ama yine de anlatayım:)
biz öğrendiğimizde evlilik yıldönümüze 1 gün vardı evlilik yıldönmüyle bebiş ikisi bi arada çıkarttı :) ama çok güzeldi:)
çok güzel bir yere yemeğe gittik orda yemekten kalkmaya yakın lavaboya gidiyorum dedi çok güzel gül demeti getirdi :) üstünde kart vardı iyi ki varsınız diye :)
sonra eve geldik ben de ona özel pasta yaptırmıştım :) annecim babacım evlilik yıldönümü hediyeniz benim diye çok güzeldi o da :)
pastamızı kestik sonra bana yüzük hediye almış onu hediye etti :) muhteşem bir gündü... :) ama ne yazıık ki 10 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum şimdi yeniden bebek sahibi olmak istiyoruz kısmetse :)
sizlerinde bebişleri hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın hepiniz inşallah :)
Sana da masallah canimIstediyim akilli telefonu aldi kocisim:)
Sagol canim)Sana da masallah canim
zor ki yapmamış eşin. gönlünü mü kırdı ki gönlünü alsın . Bana göre en önemli şey seni anlayabilmesi. O cekecegin sıkıntılara karşı destek olabilmesi. hediye alsa ama o sıkıntılarını umursamasa destek olmasa daha mi iyi olacak. Merhametli davranması hediye almamasindan kat ve kat iyidir.Beni mi cekecek ? 9 ay boyununca cekilen sıkıntılarımız ne olacak peki. Bir cicek bir cikolata bir pasta cok zor mu bunlari yapmak. Bence degil. Gonul almak cok kolay ama bunu bile yapamayacak kadar odunlar