Hamilelik haberini ne zaman duyurdunuz?

Kardeşim 1 aylık yengem 2 aylıkken kaybettiler bebeklerini. Bende kafamda keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra söylerim diye ayarladım kendimi 8. Haftamda söylemiştim herkese değil tabi sadece ailelere. 3 3 bucuk aylıktan sonra akrabalara söyledik biz çocuk kana cana gelince

esim ve annemin disinda en son cevrem 3 4 aylikken ogrendiler..

6+6 lık hamileyim,henüz eşim dışında kimse bilmiyor,siz kaç haftalıktan söylediniz herkese.
11 haftalik ve 8 haftalik kaybedince 3. Ayı bitirmeden söylemem daha. Soyledigim herkese donup bi daha nasıl niye kaybettigimi anlattım. O kafayla hic cekilmiyor. En doğrusu düşük riski olan 3 ayı atlatıp paylaşmak bana gör tabi yaşanılan olumsuz tecrübelerin etmiş buyuk bunda

3 aylık ken en ideal yani ne hemen herkese söyleyım yani

Eşim aşırı heyecanlı olduğu için hemen en yakınlara söylemişti. Benim tercihim 3 aylık olduktan sonra söylemekti.

6+6 lık hamileyim,henüz eşim dışında kimse bilmiyor,siz kaç haftalıktan söylediniz herkese.
Ailelere öğrendiğim gün 3 haftaliktim söyledim. Ailemizden neden saklayalım kii? Allah korusun dış gebelikse de boş gebelikse de bilsinler onlar bilmeyecek te kim bilecek grip olsak bile söylüyoruz. Diğer geri kalan herkese de bebeği görür görmez söyledim valla gizleyemezdim. 3 ay. Söyledim gittigim yerde yedigime öyle dikkat ettim kimse iş yaptırmadı falan

Ben de 3 ayı bekleme taraftarıydım ancak şartlar izin vermedi :) işim gereği sürekli şehir dışı görevlendirmelerim oluyor uzun da süreli o riski almamak adına 6 haftalıkken müdürüme söylemek zorunda kaldım sonrasında 3 hafta içinde de tüm iş yerim öğrendi aslında. Öyle olunca ailelere söylemek için de beklemedik eşimle zaten biraz sabırsız :) 6. Haftada bebeği görür görmez söyledik ailelerimize

bende öğrenir öğrenmez arkadaslarıma kuzenlerime söledim doktor arastırması yaparken mecburi oldu aslında biraz sadece eşimin ailesi bilmiyor oda kendi tercih etmedi öslemeyi kalp atısını duyunca sölemek istiyormus ben dayanamadım walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…