Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 haftalik ve 8 haftalik kaybedince 3. Ayı bitirmeden söylemem daha. Soyledigim herkese donup bi daha nasıl niye kaybettigimi anlattım. O kafayla hic cekilmiyor. En doğrusu düşük riski olan 3 ayı atlatıp paylaşmak bana gör tabi yaşanılan olumsuz tecrübelerin etmiş buyuk bunda6+6 lık hamileyim,henüz eşim dışında kimse bilmiyor,siz kaç haftalıktan söylediniz herkese.
Ben dr gitmeden herkes öğrendi6+6 lık hamileyim,henüz eşim dışında kimse bilmiyor,siz kaç haftalıktan söylediniz herkese.
Ailelere öğrendiğim gün 3 haftaliktim söyledim. Ailemizden neden saklayalım kii? Allah korusun dış gebelikse de boş gebelikse de bilsinler onlar bilmeyecek te kim bilecek grip olsak bile söylüyoruz. Diğer geri kalan herkese de bebeği görür görmez söyledim valla gizleyemezdim. 3 ay. Söyledim gittigim yerde yedigime öyle dikkat ettim kimse iş yaptırmadı falan6+6 lık hamileyim,henüz eşim dışında kimse bilmiyor,siz kaç haftalıktan söylediniz herkese.
Ben de aileme 6 haftalıkken söledim 2.5 3 ay olunca söylemeyi düşünüyorum etrafa6+6 lık hamileyim,henüz eşim dışında kimse bilmiyor,siz kaç haftalıktan söylediniz herkese.