Hamilelik hayali ...

_Ravzaa_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
3.318
3.249
133
31
Konuya nerden baslayacagimi bilemiyrm. Aslinda bi kizim var ve şükürsuzluk etmek istemiyorm. Ama 2 senedir devamli ümitle hamileyim diye sevinerek hep hüsranla sonuclandi günlerim. Suan hastanedeyim yegenim dogdu onun yaninda kaliyrm. Adetim 7 gun gecikti. Bende hazir hastanedeyken bi kan tahlili yaptirayim diyordm. Yaptirdm ve her zamanki gibi negatig cikti. Tabiki Allahtan ümit kesilmez ama insan üzülüyor. Neyse dedim birde muayene olayim neden olmuyrm acaba diye . Doktor bakti ve kist oldugunu soyledi. Ben klomen kullanmistm bu ay ama.catlama ignesi olmamistm. Acaba ondan mi oldu dedim. Doktor da bu klomenle olcak is degil senin rahim filmi cektirmen lazim yazdigim ilaclari kullan ve mutlaka beni bul dedi. Bense hayal kirikligimin üzerine bu laflari duyunca gözyaslarim kendiliginden akmaya basladi .. icimden bagirarak aglamak geliyor ama yanimda insanlar var :( icimden buraya yazmak geldi ; (

Bende oyle diyorum. Şükürsuzluk etmem isyemiyrm. Ama hayal kirikliginin ilki sonu yok bence . Her turlu üzülüyor insan . 3 yasinda kizim ama 2 senedir tekrar hamile kalamayinca sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.

Olur elbette siz tahlilerini yaptirin eger kistiniz varsa,buda engel olur .kiziniz 1 yasindayken mi basladladiz cocuk istemeye cok erken degilmi?simdi bile cok kucik 3 yas.

Allah gönlünuze göre versin öncelikle ama burada uzun senelerce annelik duygusunu tadamayan ve tedavileri sonuç vermeyen binlerce üye var. Bu duyguyu nasip etmiş size Allah. Bu duygu durumunuz biraz aşırı degil mi. Yapmayın lütfen sukredin evladiniz var sağlıklı

Oyle erken gibi geliyor ama 2 sene gecti olmadi. Daha ne zaman olacagi da belli degil :( adetim gecikmese yine tamam diyecegim. Ama adetim geciyor hamilelik belirtileri yasiyorum ama hep negatif sonuc :(

Oyle erken gibi geliyor ama 2 sene gecti olmadi. Daha ne zaman olacagi da belli degil :KK43: adetim gecikmese yine tamam diyecegim. Ama adetim geciyor hamilelik belirtileri yasiyorum ama hep negatif sonuc :KK43:
Cunku kafaya o kadar takıyorsunuz ki psikolojik olarak belirtiler yasatiyorsunuz bunyenize. 2 sene ya 20 sene sonra cocuk sahibi olan gördüm ben. Bir kendinize gelmelisiniz bence bu duygu yoğunluğu hic normal degil. Hic cocugunuz olmasa bunu da anlayacagim da

Allah gönlünuze göre versin öncelikle ama burada uzun senelerce annelik duygusunu tadamayan ve tedavileri sonuç vermeyen binlerce üye var. Bu duyguyu nasip etmiş size Allah. Bu duygu durumunuz biraz aşırı degil mi. Yapmayın lütfen sukredin evladiniz var sağlıklı
Ben sükrediyorum bastada belirttigim üzerine. Cok fazla olay yasadim bu ara . Ve ilk hâmileligim bebegimin ilk dogdugu zamanlari kaynanam yuzunden hic yasayamadim. Hamileligimde dogumdan sonrada devai agliyordm. O yuzden hemen ikincisini istedim ki ilkdeki hatalarimi yapmayip bende tadini cikarmak doya doya istedigimi yapmak iatedim ama olmadi.

Cunku kafaya o kadar takıyorsunuz ki psikolojik olarak belirtiler yasatiyorsunuz bunyenize. 2 sene ya 20 sene sonra cocuk sahibi olan gördüm ben. Bir kendinize gelmelisiniz bence bu duygu yoğunluğu hic normal degil. Hic cocugunuz olmasa bunu da anlayacagim da
Ben moralim bozuk diye yazdim arkadasim farkinda misin azarlamak da niye ?

İkicinci sini istiyon anlıyom inşallah tezzamanda olur ama maksadım seni kırmak üzmek değil inanki ama çok şükret peşinden gezen en azından koklayacağın doyurucağın bitanecikde olsa evladın var inşallah ikincide olur benim hiç yok ve sabahtandır ağlıyo Allah a yalvarıyom ne olur hayırlı bi evlat verdiyr bazen eğer hiç yoksa nasibimde bitanesine bile razıyım diyom inan hiç olmaması daha zor Rabbim sanada sabır versin inşallah ikinci bebeğinde olur ama çok şükürkü anneliği tatmışsın

İkicinci sini istiyon anlıyom inşallah tezzamanda olur ama maksadım seni kırmak üzmek değil inanki ama çok şükret peşinden gezen en azından koklayacağın doyurucağın bitanecikde olsa evladın var inşallah ikincide olur benim hiç yok ve sabahtandır ağlıyo Allah a yalvarıyom ne olur hayırlı bi evlat verdiyr bazen eğer hiç yoksa nasibimde bitanesine bile razıyım diyom inan hiç olmaması daha zor Rabbim sanada sabır versin inşallah ikinci bebeğinde olur ama çok şükürkü anneliği tatmışsın
Rabbim size de nasip etsin inşallah saglikli bir evlat

Konuya nerden baslayacagimi bilemiyrm. Aslinda bi kizim var ve şükürsuzluk etmek istemiyorm. Ama 2 senedir devamli ümitle hamileyim diye sevinerek hep hüsranla sonuclandi günlerim. Suan hastanedeyim yegenim dogdu onun yaninda kaliyrm. Adetim 7 gun gecikti. Bende hazir hastanedeyken bi kan tahlili yaptirayim diyordm. Yaptirdm ve her zamanki gibi negatig cikti. Tabiki Allahtan ümit kesilmez ama insan üzülüyor. Neyse dedim birde muayene olayim neden olmuyrm acaba diye . Doktor bakti ve kist oldugunu soyledi. Ben klomen kullanmistm bu ay ama.catlama ignesi olmamistm. Acaba ondan mi oldu dedim. Doktor da bu klomenle olcak is degil senin rahim filmi cektirmen lazim yazdigim ilaclari kullan ve mutlaka beni bul dedi. Bense hayal kirikligimin üzerine bu laflari duyunca gözyaslarim kendiliginden akmaya basladi .. icimden bagirarak aglamak geliyor ama yanimda insanlar var :KK43: icimden buraya yazmak geldi ; (
yinede haline sukret bir kizin var ve asla umudunu kaybetme ne olacagini bilemezsin insallah hakkinda hayirlisi olir

Rabbim size de nasip etsin inşallah saglikli bir evlat
Amin okadar çok istiyomki ama olmassa bile Rabbim verdiği birsürü nimeti var yinede çok şükür gözlerim dolu dolu yazıyom bende anne olcammı acaba diye hep soruyom kendime

Amin okadar çok istiyomki ama olmassa bile Rabbim verdiği birsürü nimeti var yinede çok şükür gözlerim dolu dolu yazıyom bende anne olcammı acaba diye hep soruyom kendime
Rabbim en doğru en hayırlı zamanı bilir. Sizin icin de mucizeleri vardır. Dua edecegim size de bu gece. Yüzünüz gülsün tez zamanda. Bu kadar şükür sahibi olgun yaklaşan bir insan olduğunuz için de kutlarım sizi

Canim benim soylemk istedigim zaten bebegimin olmuyordan ziyade hayal kirikligim. Hep tamam oldu diyrm birsey oluyor. Tabiki bastada dedim asla Rabbime sukursuzluk etmjyrm sadece dertlesmeye birini aradim ama olmadi. Yasadigim olaylar normal degil evet kendimi bu ay fazla hamilelige alistirdm. Adet sokucu istigim.halde adet olmayinca kesin gozuyle bakmaya baslamistm. Aşiri duygusal tepki vermis olabilirm ama suan yasiyrm bunu. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin.

Bende öyle İnşAllah bugünün hürmetine Allah isteyen herkese verir . Benim kızım 20 ayın ıcınde ama kardeşi olsun isityorum . Ocakta düşük oldu ondan sonra tutmadı bi türlü beş ay oldu . Bende üzülüyorum bazen bazen de korkuyorum olmaz mı diye ama İnşAllah olur ya . Hıc olmayanlar var şükretmek lazım . Beklemesi zor evet . Ben soğan suyunu dencıketim sığan suyu kisti yok edıyo kesinlikle dene . Ben doktora gitmedim beş aydır olmadı diye . Deneyelim beraber bu ay soğan suyunu

Rabbim en doğru en hayırlı zamanı bilir. Sizin icin de mucizeleri vardır. Dua edecegim size de bu gece. Yüzünüz gülsün tez zamanda. Bu kadar şükür sahibi olgun yaklaşan bir insan olduğunuz için de kutlarım sizi
Yanlis anlayip kalp kiriyorsunuz. Bu mubarek gecede bence siz biraz daha olgun yaklasabilirdiniz.

Allah razı olsun canım benim çok şükür konuşa biliyo yürüye biliyo herşeyimi karşılıya biliyom bunlar şu dünyadaki en büyük nimetlerdir en baştada Elhamdülülah müslümanım diye biliyom çok şükür bunlara Rabbim hiç kimseyi evlatsızlıkla ve evlat acısıyla sınamasın çok zor ismim Şeyma duan için tekrardan Allah razı olsun

Bende öyle İnşAllah bugünün hürmetine Allah isteyen herkese verir . Benim kızım 20 ayın ıcınde ama kardeşi olsun isityorum . Ocakta düşük oldu ondan sonra tutmadı bi türlü beş ay oldu . Bende üzülüyorum bazen bazen de korkuyorum olmaz mı diye ama İnşAllah olur ya . Hıc olmayanlar var şükretmek lazım . Beklemesi zor evet . Ben soğan suyunu dencıketim sığan suyu kisti yok edıyo kesinlikle dene . Ben doktora gitmedim beş aydır olmadı diye . Deneyelim beraber bu ay soğan suyunu
Derdi yasayan bilirmis . Allah razi olsun . Tamam canim olur beraber deneyelim. ;)

Back
X