Hamilelik hayali ...

Uzulursunuz anliyorum ama cok erken baslamissiniz denemeye zaten , biraz zamana birakin , tedavi olmaniz gerekiyorsa olun , cok ustunde durmayin , bebegin gelecegi varsa gelir zaten ama sizin rahat olmaniz lazim

haline şükretmelisin bak ben 4 senelik evliyim çocuk yok hep kendinden kötü durumda olanları düşün :KK43:
Rabbim insallah sana ve tüm bebek isteyenlere de bebek nasip eder.. bizim elimizde olan birsey yok bunu cok iyi biliyrm. Ben o gun cok buyuk hayal kiriklihi yasamistim ilk bastada dedigim gibi benim gibi olan arkadaslarla muhabbet etmek istemistim. Yalniz kalmistm yani. Yoksa gercekten devamli sukrediyorum zaten de hayirli ise nasip etsin Rabbim ..

Uzulursunuz anliyorum ama cok erken baslamissiniz denemeye zaten , biraz zamana birakin , tedavi olmaniz gerekiyorsa olun , cok ustunde durmayin , bebegin gelecegi varsa gelir zaten ama sizin rahat olmaniz lazim
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Evet erken baslamistim adetim duzensiz b3lki olmaz dusuncesi vardi hep.. cok takiyorm gercektn elimde olmadan . Rahim filmk cektirip artik oluruna birakmak istiyrn.

TSH hormonuna baktırın baktırmadıysanız çok etkiliyor çünkü. Rahim filmi de önemli tüpler tıkalı değilse bile hamile kalma oranını baya yükseltiyor.
Siz cekinmis miydiniz rahim filmi ? Bende cektirmeye karar verdim . Sonra bende sizin gibi kafamdan atarim insallah ;)

Beni anlamamissiniz tesekkur ederim yorumunuz icin..
Gayet iyi anladım. Ama ağlamalar falan şımarıkça bence. Bi evladım var allah bağışlasın denir böyle durumlarda. Ağlayarak isyan edilmez. Ya isyanına karşılık elindekide giderse ? Hiç düşündün mü ? Sahip oldukların için şükret.. bidaha çocuğun olmazsada olmaz bukadar basit. Senin yerinde olmak isteyen okadar çok kadın varki..

Ya Allah göstermesin ama ben anlamıyorum bazı kadınlardaki bu hamilelik takıntısını.

Zaten bir çocuğunuz var, doğalı 2 sene geçmemiş, ne bu acele?Ya da belki bir tane çocuğunuz olacak o da allahın bileceği bir şey.Kimisi hiç evlenemiyor bırakın ikinci çocuğu.Gerçekten bu mızmızlığı anlamak mümkün değil.

Ben sükrediyorum bastada belirttigim üzerine. Cok fazla olay yasadim bu ara . Ve ilk hâmileligim bebegimin ilk dogdugu zamanlari kaynanam yuzunden hic yasayamadim. Hamileligimde dogumdan sonrada devai agliyordm. O yuzden hemen ikincisini istedim ki ilkdeki hatalarimi yapmayip bende tadini cikarmak doya doya istedigimi yapmak iatedim ama olmadi.
Siz sırf kendinizi eğlendireceksiniz, bebek bakmacılık oynayacaksınız diye zamanı değildir belki de.

Gayet iyi anladım. Ama ağlamalar falan şımarıkça bence. Bi evladım var allah bağışlasın denir böyle durumlarda. Ağlayarak isyan edilmez. Ya isyanına karşılık elindekide giderse ? Hiç düşündün mü ? Sahip oldukların için şükret.. bidaha çocuğun olmazsada olmaz bukadar basit. Senin yerinde olmak isteyen okadar çok kadın varki..
Hakka giriyorsunuz. Isyan asla etmem. En basindan bu yazima kadar soyledim. Ama siz cok farkli bakiyorsunuz hayata insan kirmak nasil birsey bilmiyorsunuz bence. Rabbime cok sukur asla isyan etmedim bu zamanima kadar da asla şimarikca davranmadim . Siz belki bu duygulari yasamamis olabilirsiniz. Ama emin olun benim tek sıkıntm cocuk olmamasi degil neler yasadigimi anlatsam şasip kalirsin. Ben hicbirinde isyan etmedim. Bana laf sokmaya insan aramadim boyle insanlardan nefret ettigim icin muhabbet etmeye insan aradim. Bence siz kalp kirmanin nasil birsey oldugunu bir arastirin.

Allah gönlünuze göre versin öncelikle ama burada uzun senelerce annelik duygusunu tadamayan ve tedavileri sonuç vermeyen binlerce üye var. Bu duyguyu nasip etmiş size Allah. Bu duygu durumunuz biraz aşırı degil mi. Yapmayın lütfen sukredin evladiniz var sağlıklı
+1000 :kahve:

Bence siz kalp kirmanin nasil birsey oldugunu bir arastirin.
bence siz de araştırın yazmayacaktım ama dayanamadım
7 senedir 2 aşılama 4 tüp yapıp çocuğu olmayıp her ay negatif alanlardanım benim durumumda olan hatta benden kötü durumda olan bir sürü kişi var siz böyle yazınca kendimi öldürmek istedim şimdi siz benim ve benim gibilerin hakkına girmiyor musunuz ? :kahve:

Hayret bir şeysiniz yani... Kadın kaç senedir çocuğum olmuyor diye üzüntüsünü paylaşıyor; üstelik doktor kist var demiş ve belki çocuğu olmama riski var, siz kalkmış bir tane çocuğun var söylenme; burda hiç çocuğu olmayan var bilmem ne... Ya bunun biri ikisi üçü mü olur? Evlat hasreti sayıyla sınırlanmaz. Kaldı ki sanki beş çocuğu var gibi davranıyorsunuz. Altı üstü bir çocuğu var ikinciyi elbette isteyecek elbette olmazsa üzülecek. Hayret bir şey ya. Sanki tek çocuğu olanın bir daha istemeye üzülmeye hakkı yokmuş gibi...

Sana gelince sevgili Ravzaa üzülmekte haklısın arkadaşım, bunun şükürsüzlükle alakası Yok. Benden sana tavsiye bir araştırma hastanesine git üniversite; baştan aşağı tüm testlerini yaptır üşenme. Kist mi var Ne var adam akıllı öğren. Sonuçta çocuk dışında o kistin sana başka zararı da olabilir bu işler şakaya gelmez. İnşallah önce tedavin olsun sonra çocuğun da olur; bir tane olduğuna göre ben ikincinin de olacağına inanıyorum. Ama önce kendi sağlığın; kist konusunu iyice bir öğren çözümle. Bana da muayene ve tedaviden sonra unutmaz haber verirsen sevinirim. Sevgiler...

bence siz de araştırın yazmayacaktım ama dayanamadım
7 senedir 2 aşılama 4 tüp yapıp çocuğu olmayıp her ay negatif alanlardanım benim durumumda olan hatta benden kötü durumda olan bir sürü kişi var siz böyle yazınca kendimi öldürmek istedim şimdi siz benim ve benim gibilerin hakkına girmiyor musunuz ? :kahve:
Ben neden sizin hakkiniza gireyim ki ancak dua ederim Rabbim en kisa zamanda yuzunuzu guldurur diye. Ben neden olmuyor diye isyan asla etmedim kalp kirmadim kimseyi terslemedim. Belki sizinde bir suru hayalleriniz vardir bunu bilemem ama yazdigimi okursaniz ben muhabbet etmek icin konu actm. Yeni kistim oldugunu ogrenmistim ve yalnizdm. Aglamak isyan degildir Ben o zMan bile isyan etmedim. Sadece cok bunalmistm konu actim. Ama salaklik bende iyi niyetli insan az kalmis bu devirde zaten oda beni mi.bulup yorum yazacakti ama Allah razi olsn iyi yazanlardan . Belki yasin benden buyuktur bilmiyrm ama laf sokmak marifet degildir.

Son düzenleme:
Hayret bir şeysiniz yani... Kadın kaç senedir çocuğum olmuyor diye üzüntüsünü paylaşıyor; üstelik doktor kist var demiş ve belki çocuğu olmama riski var, siz kalkmış bir tane çocuğun var söylenme; burda hiç çocuğu olmayan var bilmem ne... Ya bunun biri ikisi üçü mü olur? Evlat hasreti sayıyla sınırlanmaz. Kaldı ki sanki beş çocuğu var gibi davranıyorsunuz. Altı üstü bir çocuğu var ikinciyi elbette isteyecek elbette olmazsa üzülecek. Hayret bir şey ya. Sanki tek çocuğu olanın bir daha istemeye üzülmeye hakkı yokmuş gibi...

Sana gelince sevgili Ravzaa üzülmekte haklısın arkadaşım, bunun şükürsüzlükle alakası Yok. Benden sana tavsiye bir araştırma hastanesine git üniversite; baştan aşağı tüm testlerini yaptır üşenme. Kist mi var Ne var adam akıllı öğren. Sonuçta çocuk dışında o kistin sana başka zararı da olabilir bu işler şakaya gelmez. İnşallah önce tedavin olsun sonra çocuğun da olur; bir tane olduğuna göre ben ikincinin de olacağına inanıyorum. Ama önce kendi sağlığın; kist konusunu iyice bir öğren çözümle. Bana da muayene ve tedaviden sonra unutmaz haber verirsen sevinirim. Sevgiler...
Rabbim senden bin kere razi olsun yemin ediyrm aglayarak okudum yorumunuzu. Gercekten cok guzel yazdiniz tam icimdekileri. Arkadaslarin yorumu oylr kalbimi kirdiki inanki agliyrm suan. Asla isyan etmedm isyan ediyorsn diyorlar. Bunlar benim icin onemli seyler . Neden yorum yaparken psikolojimizi dusunerek yapmiyorlar

Ben neden sizin hakkiniza gireyim ki ancak dua ederim Rabbim en kisa zamanda yuzunuzu guldurur diye. Ben neden olmuyor diye isyan asla etmedim kalp kirmadim kimseyi terslemedim. Belki sizinde bir suru hayalleriniz vardir bunu bilemem ama yazdigimi okursaniz ben muhabbet etmek icin konu actm. Yeni kistim oldugunu ogrenmistim ve yalnizdm. Aglamak isyan degildir Ben o zMan bile isyan etmedim. Sadece cok bunalmistm konu actim. Ama salaklik bende iyi niyetli insan az kalmis bu devirde zaten oda beni mi.bulup yorum yazacakti ama Allah razi olsn iyi yazanlardan . Belki yasin benden buyuktur bilmiyrm ama laf sokmak marifet degildir.
yazımın neresinde laf sokup kalp kırdım acaba gösterebilir misin? sadece soru sordum bence fazla bunalıp alıngan davranıyorsun tabiki rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin ama her cevap yazana da sürekli terslenmek ya da mağduru oynamak hoş görünmüyor burdan bakınca :kahve:

Konuya nerden baslayacagimi bilemiyrm. Aslinda bi kizim var ve şükürsuzluk etmek istemiyorm. Ama 2 senedir devamli ümitle hamileyim diye sevinerek hep hüsranla sonuclandi günlerim. Suan hastanedeyim yegenim dogdu onun yaninda kaliyrm. Adetim 7 gun gecikti. Bende hazir hastanedeyken bi kan tahlili yaptirayim diyordm. Yaptirdm ve her zamanki gibi negatig cikti. Tabiki Allahtan ümit kesilmez ama insan üzülüyor. Neyse dedim birde muayene olayim neden olmuyrm acaba diye . Doktor bakti ve kist oldugunu soyledi. Ben klomen kullanmistm bu ay ama.catlama ignesi olmamistm. Acaba ondan mi oldu dedim. Doktor da bu klomenle olcak is degil senin rahim filmi cektirmen lazim yazdigim ilaclari kullan ve mutlaka beni bul dedi. Bense hayal kirikligimin üzerine bu laflari duyunca gözyaslarim kendiliginden akmaya basladi .. icimden bagirarak aglamak geliyor ama yanimda insanlar var :KK43: icimden buraya yazmak geldi ; (

Psikolojik olarak kendini cok sartliyosun gibi geldi. Oncelikle kist icin tavsiyem bitkisel kurler var saracoglunun onu deneyin. Hem adet duzenliyor hemde kistleri yok ediyor. Daha sonra tekrar kontrole gidin. Gerekirse bikac doktora gidin fikir alin. Bir cocugunuz varsa hamile olmaniz icin ciddi bir engel yoktur. Sadece vakti zamani gelmemistir. Allah dogru zamanda sizin icin elbet hayirli bir evlat nasip edecektir. Moralinizi yuksek tutun.

Back
X