Aile Planlaması Hamilelik hazırlığı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

mugla098

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
2
0
1
25
Kızlar merhaba 4 aylık hamileyim ,bebeğim doğduğunda araç gereç olarak sizce ilk etapta ne almalıyım ?Ana kucağı kanguru puset ?Bebek arabasını daha Sonra mı almalıyım sonuç olarak hemen binmeyecek bebek arabasına ?Aranızda anne olan varsa fikir verebilir mi bana

Sağlıcakla gelsin bebeğiniz ama sana tavsiyem hastane çıkışı bir kaç kıyafet dışında fazla bişey alma büyüdükçe ihtiyaç halinde alırsın artık internet var stres yapmadan hamileliğinin tadını çıkar

Kış bebeği olacak bebek arabası sonra alınabilir. Puset almalısınız arabanız varsa. Ben bebek arabasını da doğmadan almak istiyorum sürekli pahalanıyorlar. Kabin tipi bebek arabası alacağım zaten yaza ancak kullanacak. Travel sistemler çok hantal ve tek başıma çocukla iken toplamak zor olacak diye hiç bakmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…