Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb kızları 31 hafta 8 aylık mi oluyordum 8 aylık oluyorsam 1 ayım kalmış demeki ama uygulamada daha 8 haftam var doğuma diyor anlamadım ya bana yardımcı olun
Mrb kızları 31 hafta 8 aylık mi oluyordum 8 aylık oluyorsam 1 ayım kalmış demeki ama uygulamada daha 8 haftam var doğuma diyor anlamadım ya bana yardımcı olun
Ben de anlamadım boşver 31 haftalığım diye geziyorum öyle şaka bir yana tam 9 ayda doğmuyor ya bebekler dokuz ayı geçiyor ondan kaynaklı aslında , bir de girdiğin ay falan öyle işte hdjdjd
Ben de anlamadım boşver 31 haftalığım diye geziyorum öyle şaka bir yana tam 9 ayda doğmuyor ya bebekler dokuz ayı geçiyor ondan kaynaklı aslında , bir de girdiğin ay falan öyle işte hdjdjd
hiiiç kafanı karıştırma. uygulama ve doktorun hesabı 40 haftadır.
ama 36.haftadan sonra istediği zaman gelebilir.. gerisi önemli değil, bilmen gerekenler bu kadar