Hamilelik hesaplama

nesasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
87
57
3
23
Mrb kızları 31 hafta 8 aylık mi oluyordum 8 aylık oluyorsam 1 ayım kalmış demeki ama uygulamada daha 8 haftam var doğuma diyor anlamadım ya bana yardımcı olun

Mrb kızları 31 hafta 8 aylık mi oluyordum 8 aylık oluyorsam 1 ayım kalmış demeki ama uygulamada daha 8 haftam var doğuma diyor anlamadım ya bana yardımcı olun
Ben de anlamadım boşver 31 haftalığım diye geziyorum öyle şaka bir yana tam 9 ayda doğmuyor ya bebekler dokuz ayı geçiyor ondan kaynaklı aslında , bir de girdiğin ay falan öyle işte hdjdjd

Ben de anlamadım boşver 31 haftalığım diye geziyorum öyle şaka bir yana tam 9 ayda doğmuyor ya bebekler dokuz ayı geçiyor ondan kaynaklı aslında , bir de girdiğin ay falan öyle işte hdjdjd
Birde kız bebekleri erken geliyor diyenler var ya

hiiiç kafanı karıştırma. uygulama ve doktorun hesabı 40 haftadır.
ama 36.haftadan sonra istediği zaman gelebilir.. gerisi önemli değil, bilmen gerekenler bu kadar

32-36 hafta arası 8 aylık 36-40 arası 9 aylık oluyormuş doktor hanımcım öyle demişti bi ara yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…