D denizcik Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 26 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 25 Perşembe 14:21 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #1 Kizlar merhaba acil yardima ihtiyacim var 18 eylul hamile kalma tarihim ama tam olarak kac aylik oldugunu hesaplayamiyorum yardimci olurmusunuz
Kizlar merhaba acil yardima ihtiyacim var 18 eylul hamile kalma tarihim ama tam olarak kac aylik oldugunu hesaplayamiyorum yardimci olurmusunuz
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 2.357 Emoji Skoru 1.718 Puanlar 63 Perşembe 21:57 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #2 Son adet tarihinin ilk günü ne
mevsimbahar18 24.10.2025👼🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 844 Emoji Skoru 926 Puanlar 18 Yaş 22 Perşembe 21:59 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #3 Son adet tarihine göre bakılır
Canbat 3 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.950 Emoji Skoru 887 Puanlar 73 Yaş 29 Perşembe 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #4 denizcik .!.: Kizlar merhaba acil yardima ihtiyacim var 18 eylul hamile kalma tarihim ama tam olarak kac aylik oldugunu hesaplayamiyorum yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayabilirsin .
denizcik .!.: Kizlar merhaba acil yardima ihtiyacim var 18 eylul hamile kalma tarihim ama tam olarak kac aylik oldugunu hesaplayamiyorum yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayabilirsin .
D denizcik Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 26 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 25 Cuma 00:21 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #5 berrawst .!.: Son adet tarihinin ilk günü ne Genişletmek için tıkla... Pcos oldugum icin son adet tarihimi bilmiyorum ama doktor 18 Eylül hamile kalma tarihin dedi
berrawst .!.: Son adet tarihinin ilk günü ne Genişletmek için tıkla... Pcos oldugum icin son adet tarihimi bilmiyorum ama doktor 18 Eylül hamile kalma tarihin dedi
selogi 🦥🐾🐦🔥🪵🪺🪨🌙🫧🍪🍫🍿🧋🧘🏻♀️🏇🏼🛴⛰️🪄☪️ Kayıtlı Üye Katılım 25 Ekim 2025 Mesajlar 2.820 Emoji Skoru 2.170 Puanlar 48 Yaş 32 Cuma 00:28 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #6 Çatlama tarihi gibi düşünürsek-14=4 eylül Bu da 16+1 oluyor. Ya da buna yakın bir şeyler. Hamile kalma tarihinin açılımını anlamak lazım. Doktor kaç haftalık olduğunuzı söyler aslında ölçünüz şu haftayla uyumlu gibi.
Çatlama tarihi gibi düşünürsek-14=4 eylül Bu da 16+1 oluyor. Ya da buna yakın bir şeyler. Hamile kalma tarihinin açılımını anlamak lazım. Doktor kaç haftalık olduğunuzı söyler aslında ölçünüz şu haftayla uyumlu gibi.
Malones hello sweetie 👠 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 1.085 Emoji Skoru 711 Puanlar 73 Cuma 12:10 Konu Sahibi Konu Sahibi denizcik #7 Gebelik Hesaplama - Eti Cicibebe Eti Cicibebe’nin gebelik hesaplayıcısıyla, bebeğinizin ne zaman geleceğini öğrenin! www.eticicibebe.com Buradan son adet tarihi değil de direkt gebe kalma tarihi ile hesaplama yapabiliyorsunuz. Sizin için yaptım 16 hafta çıkıyor.
Gebelik Hesaplama - Eti Cicibebe Eti Cicibebe’nin gebelik hesaplayıcısıyla, bebeğinizin ne zaman geleceğini öğrenin! www.eticicibebe.com Buradan son adet tarihi değil de direkt gebe kalma tarihi ile hesaplama yapabiliyorsunuz. Sizin için yaptım 16 hafta çıkıyor.