Ben de sizin gibi ogretmenim. tup bebek tedavisiyle hamile olma ihtimali olan biriyim.haftaya net olarak sonuc belli olacak. Eger hamileysem okula nasil gidecegim Kara Kara dusunuyorum. Üstelik panik atak hastasiyim ve gebelik ihtimaliyle ilac kullanamiyorum. Okulum cok stressli. Sinif lar cok kalabalik. Ve Ben baskasinin sinifini aldığım icin ne cocuklara alisabildildim ne DE velilere.37 yasindayim ve 4 yildir bebek icin ugradiyoruz. Eger bu denemede hamile kaldiysam heyet raporu nasil alirim? Durumumu izah etsem verir ler mi?Özel yada devlet farketmez canim. Durumunu anlat doktoruna ikna olursa hemen bi heyet raporu verir. Hatta doguma kadar sürekli heyet alabilirsin. 45 gune kadar veriyolar. Bittikce tekrarlarsin. Doktorun vermezse baska kadin dogumcu bul tanidik olursa daha kolay veriyolar genelde. Ayrica baktin kadin dogumcular heyet vermiyo. Sirt ve bel agrisi icin ortopedi yada hangi dal ilgileniyosa ordaki doktorda gebeliginden dolayi artan agrilarini sebep gosterip verebilir. Şansini dene ama bi tanidik koysan araya daha iyi olur.
Transferi yaptigin yer 10 gunluk tek hekim raporu veriyor zaten. O bittigindede takibini hangi doktor yapacaksa acikca konus stresli ortam dersin. Yaş faktorunde var. Zaten tüp bebekte ilk 3 ay cok riskli genelde kanama ve lekelenme yasanir. Doktorunla konus 1 ay yada 45 gun heyet raporu verir.Ben de sizin gibi ogretmenim. tup bebek tedavisiyle hamile olma ihtimali olan biriyim.haftaya net olarak sonuc belli olacak. Eger hamileysem okula nasil gidecegim Kara Kara dusunuyorum. Üstelik panik atak hastasiyim ve gebelik ihtimaliyle ilac kullanamiyorum. Okulum cok stressli. Sinif lar cok kalabalik. Ve Ben baskasinin sinifini aldığım icin ne cocuklara alisabildildim ne DE velilere.37 yasindayim ve 4 yildir bebek icin ugradiyoruz. Eger bu denemede hamile kaldiysam heyet raporu nasil alirim? Durumumu izah etsem verir ler mi?
Cok tsk ederim cevabiniz icin. Peki yerimize dersler icin ucretli ogretmen geliyor degil mi? Açıkçası Ben ilk donemi heyet raporlariyla kapatmayi dusunuyorum.Transferi yaptigin yer 10 gunluk tek hekim raporu veriyor zaten. O bittigindede takibini hangi doktor yapacaksa acikca konus stresli ortam dersin. Yaş faktorunde var. Zaten tüp bebekte ilk 3 ay cok riskli genelde kanama ve lekelenme yasanir. Doktorunla konus 1 ay yada 45 gun heyet raporu verir.
Benim doktorum ben söylemeden veriyor zaten sorunlu oldugu icin. Tüp bebekse neyap et al canim. 3 ay boyunca uzan dinlen is yapma.
Ben ögretmen degilim. Ama dogum iznine ayrilanlarin yerine nasil geliyorsa sizin yerinizede birini bulurlar merak etme.Cok tsk ederim cevabiniz icin. Peki yerimize dersler icin ucretli ogretmen geliyor degil mi? Açıkçası Ben ilk donemi heyet raporlariyla kapatmayi dusunuyorum.
Tamam cok tsk ederimBen ögretmen degilim. Ama dogum iznine ayrilanlarin yerine nasil geliyorsa sizin yerinizede birini bulurlar merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?