Hamilelik heyet raporu

SBLSNR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
81
17
98
Kizlar yeniden merhaba bn yaklasik 4 aylik hamileyim fakat bir isyerindr satis danismaniyim is yerim hem cok cok yogun isim firmanin ismini versem hmn halimi anlarsiniz ve gun gectik ce agrilarim artiyo cunki surekli ayaktayim rapor aliyorm 45 gunu dolarsa isten cikartabiliriz diyorlar sadece heyet rapor u haricmis bnm dolmak uzere 15 gun dha alsam dolacak fakat 9 saat ayakta calisiyorum artik heryerim agramaya basladi oturmak yasak simdi bn sizce heyet raporu alabilme sansim nedir doktor um ozel bir hastanede calisiyor 1 ay sonra almayi dusunuyorum cunki boyle en fazla 1 ay dayanabilirim isim agir sizin bi bilginiz varmi bu konuyla ilgili

Özel yada devlet farketmez canim. Durumunu anlat doktoruna ikna olursa hemen bi heyet raporu verir. Hatta doguma kadar sürekli heyet alabilirsin. 45 gune kadar veriyolar. Bittikce tekrarlarsin. Doktorun vermezse baska kadin dogumcu bul tanidik olursa daha kolay veriyolar genelde. Ayrica baktin kadin dogumcular heyet vermiyo. Sirt ve bel agrisi icin ortopedi yada hangi dal ilgileniyosa ordaki doktorda gebeliginden dolayi artan agrilarini sebep gosterip verebilir. Şansini dene ama bi tanidik koysan araya daha iyi olur.

Son düzenleme:
2 tane yeni vesikalik fotografin da hazir olsun. Heyet raporuna yapistiriyolar. Kadin dogumcun raporu gerekli doktorlara yonlendiriyo. Personel imzalattirip hazir ediyo. Ayni gun veriyolar sana sende isyerine verirsin. Yani doktor doktor dolasmiyosun canim. İnsallah alirsin canim.

Son düzenleme:
Peki bu dönemde maaşını nasıl alıyorsun. Bir kısmını şirkettekine kısmını devletten mi

Özel yada devlet farketmez canim. Durumunu anlat doktoruna ikna olursa hemen bi heyet raporu verir. Hatta doguma kadar sürekli heyet alabilirsin. 45 gune kadar veriyolar. Bittikce tekrarlarsin. Doktorun vermezse baska kadin dogumcu bul tanidik olursa daha kolay veriyolar genelde. Ayrica baktin kadin dogumcular heyet vermiyo. Sirt ve bel agrisi icin ortopedi yada hangi dal ilgileniyosa ordaki doktorda gebeliginden dolayi artan agrilarini sebep gosterip verebilir. Şansini dene ama bi tanidik koysan araya daha iyi olur.
Ben de sizin gibi ogretmenim. tup bebek tedavisiyle hamile olma ihtimali olan biriyim.haftaya net olarak sonuc belli olacak. Eger hamileysem okula nasil gidecegim Kara Kara dusunuyorum. Üstelik panik atak hastasiyim ve gebelik ihtimaliyle ilac kullanamiyorum. Okulum cok stressli. Sinif lar cok kalabalik. Ve Ben baskasinin sinifini aldığım icin ne cocuklara alisabildildim ne DE velilere.37 yasindayim ve 4 yildir bebek icin ugradiyoruz. Eger bu denemede hamile kaldiysam heyet raporu nasil alirim? Durumumu izah etsem verir ler mi?

Ben de sizin gibi ogretmenim. tup bebek tedavisiyle hamile olma ihtimali olan biriyim.haftaya net olarak sonuc belli olacak. Eger hamileysem okula nasil gidecegim Kara Kara dusunuyorum. Üstelik panik atak hastasiyim ve gebelik ihtimaliyle ilac kullanamiyorum. Okulum cok stressli. Sinif lar cok kalabalik. Ve Ben baskasinin sinifini aldığım icin ne cocuklara alisabildildim ne DE velilere.37 yasindayim ve 4 yildir bebek icin ugradiyoruz. Eger bu denemede hamile kaldiysam heyet raporu nasil alirim? Durumumu izah etsem verir ler mi?
Transferi yaptigin yer 10 gunluk tek hekim raporu veriyor zaten. O bittigindede takibini hangi doktor yapacaksa acikca konus stresli ortam dersin. Yaş faktorunde var. Zaten tüp bebekte ilk 3 ay cok riskli genelde kanama ve lekelenme yasanir. Doktorunla konus 1 ay yada 45 gun heyet raporu verir.
Benim doktorum ben söylemeden veriyor zaten sorunlu oldugu icin. Tüp bebekse neyap et al canim. 3 ay boyunca uzan dinlen is yapma.

Transferi yaptigin yer 10 gunluk tek hekim raporu veriyor zaten. O bittigindede takibini hangi doktor yapacaksa acikca konus stresli ortam dersin. Yaş faktorunde var. Zaten tüp bebekte ilk 3 ay cok riskli genelde kanama ve lekelenme yasanir. Doktorunla konus 1 ay yada 45 gun heyet raporu verir.
Benim doktorum ben söylemeden veriyor zaten sorunlu oldugu icin. Tüp bebekse neyap et al canim. 3 ay boyunca uzan dinlen is yapma.
Cok tsk ederim cevabiniz icin. Peki yerimize dersler icin ucretli ogretmen geliyor degil mi? Açıkçası Ben ilk donemi heyet raporlariyla kapatmayi dusunuyorum.

Cok tsk ederim cevabiniz icin. Peki yerimize dersler icin ucretli ogretmen geliyor degil mi? Açıkçası Ben ilk donemi heyet raporlariyla kapatmayi dusunuyorum.
Ben ögretmen degilim. Ama dogum iznine ayrilanlarin yerine nasil geliyorsa sizin yerinizede birini bulurlar merak etme.

Kızlar meraba. Ben de öğretmenim ve ikinci bebeğime hamileyim. Birincisini ne yazık ki 9.haftada kalbi durduğu için kaybettim. Ardından testler yapıldı. Kan pıhtılaşması, vitamin eksikliği vb sorunlar olduğu görüldü. Şu anki gebeliğimde progestan, b12, ecopirin, folik asit kullanıyorum. İlk gebeliğimde gayet rahattım ama bu defa çok fenayım. Sürekli gözüm kararıyor ve düşüyorum, hatta bir haftada üç defa bayıldım. Tansiyonum sürekli 8-5, 7-4 civarı. Rapor almak istiyorum ama hayatımda hiç istemedim hiçbir doktordan. Ne yapmam lazım verirler mi bilmiyorum. Tanıdık kimsemiz yok bu şehirde. Çok çaresizim. Köy okulunda gidip geliyorum ve her gün 40 km yol gidip geliyorum.

Back
X