Hamilelik hissim yok :-(

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Kızlar 7 haftalık gebeyim ama bulantilarim oluyor arada bir kalp atışını duyduk çok şükür nedense hamileyim hissi yok acaba küçük diyemi :-[

Tatlim ben 15 hftayim bende de o his hic olmadi
Bulantilarimdan anliyodum sadece simdi de artik hafiften gobek cikmaya baslayinca anliyorum.
Gercek his onun hareketlerini hissetmeye baslayinca oluyor
Daha cok zmnin var.

Tatlim ben 15 hftayim bende de o his hic olmadi
Bulantilarimdan anliyodum sadece simdi de artik hafiften gobek cikmaya baslayinca anliyorum.
Gercek his onun hareketlerini hissetmeye baslayinca oluyor
Daha cok zmnin var.
Korkuyorum bisiymi olduda hissetmiyorum diye çok sağol cnm

Yok cnm yok o endise hic gitmiyor ztn.
Benim bulantilarimin devam ettigi bi gun bi anda durdu o zmn cok korkmustum bisey oldu diye ertesi gunu tekrardan baslayinca bulantilar rahat ettim.
Hamilelik zormus malesef :)

Yok cnm yok o endise hic gitmiyor ztn.
Benim bulantilarimin devam ettigi bi gun bi anda durdu o zmn cok korkmustum bisey oldu diye ertesi gunu tekrardan baslayinca bulantilar rahat ettim.
Hamilelik zormus malesef :)
Evet benimde arada bir oluyor bulantilarim hergun degil

sürekli bulantım olduğu için mecburen o hisle takılmıştım. bence şanslısınız keyfinize bakın şimdilik

sürekli bulantım ve kusmalarım olduğu için mecburen o hisle takılmıştım. bence şanslısınız keyfinize bakın şimdilik

Gebeliğimin 24 haftası na kadar bulantılar cektim ve sonrasındada şiddetli bi kalça ağrı beni yataga hapsedicek kadar ve suan 33. Haftamdayım koltuk deyneklerimle yeni yeni yürüyrm gebeligimden dolayı hiç bir tedavi uygulayamıyorum.. Yani anlıcagınız hamilelik duygusunu acılar içinde dibine kadar yaşadım.. Sizin anlıycağınız halinize şükredin bence..

Gebeliğimin 24 haftası na kadar bulantılar cektim ve sonrasındada şiddetli bi kalça ağrı beni yataga hapsedicek kadar ve suan 33. Haftamdayım koltuk deyneklerimle yeni yeni yürüyrm gebeligimden dolayı hiç bir tedavi uygulayamıyorum.. Yani anlıcagınız hamilelik duygusunu acılar içinde dibine kadar yaşadım.. Sizin anlıycağınız halinize şükredin bence..
Kalcana nolduki

şuan 27. haftadayım kilo almadım bulantım olmadı kusmam olmadı arada kıpırdamasa hamile olduğumu unutuyorum :) çokta şey yapmayın :):)

24. Haftamda sag kalçama kramplar girip cıkmaya başladı 3 .gün okadar siddtlndiki 1 bucuk ay yataga mahkum etti diyebilirim ayaga kalkmak bç yana saga sola donememek... Doktor doktor gezmemize ragmen tam bi teshisi mr sonucu konulacagını soylrdi onuda ben istmdm oğluma zararlı olablrdi doktorların söyledigi gebeliktendir hormonlar degişiyo siyatik damar sıkışmısdır vs vs velhasıl suan koltuk deyneklerıyle bile yürüdğüme şükrediyorum... Ve doğumumu bekliyorum.

18. haftaya kadar ne bir bulantım ne baş dönmesi nede hamilelik hissi yaşadım. sonra onun hareketlerini hisstemeye başlayıp göbüşde çıkınca evet dedim hamişim. en son 16. haftada gittiğimde ellerini parmaklarını agzını burnunu gördüm kocaman olmuş içimde ve ben hiç hissetmedim diye de üzülmüştüm Maşallah şimdi kızım kıpır kıpır hiç unutturmuyor kendini. sende hareketlerini hiseetiğinde anlarsın o duyguyu :)

Kızlar 7 haftalık gebeyim ama bulantilarim oluyor arada bir kalp atışını duyduk çok şükür nedense hamileyim hissi yok acaba küçük diyemi :-[

Kuzu ben 18. Haftaya kadar kustum ettim ama şuan diyprym ki o zamanlar hamile değilmişim .. şuan ağrılar kramplar bebe tekmesi derken hamile hissediyorum benden 6 hafta ilerde hamile arkadaşa var sen şimdi böyle diyorsun hele bi 26 ol o zaman bugünleri düşünüp hamile değilmişim dileyeceksin diyor. 7. Haftada ne olacak ki daha bismillah ;)

Kuzu ben 18. Haftaya kadar kustum ettim ama şuan diyprym ki o zamanlar hamile değilmişim .. şuan ağrılar kramplar bebe tekmesi derken hamile hissediyorum benden 6 hafta ilerde hamile arkadaşa var sen şimdi böyle diyorsun hele bi 26 ol o zaman bugünleri düşünüp hamile değilmişim dileyeceksin diyor. 7. Haftada ne olacak ki daha bismillah :KK66:
İlk gebeliğim canım napim.herseyi merak ediyorum bende 8 haftalık olduk bulantilarim bir gün var Birgün yok çok tuhaf geliyo

24. Haftamda sag kalçama kramplar girip cıkmaya başladı 3 .gün okadar siddtlndiki 1 bucuk ay yataga mahkum etti diyebilirim ayaga kalkmak bç yana saga sola donememek... Doktor doktor gezmemize ragmen tam bi teshisi mr sonucu konulacagını soylrdi onuda ben istmdm oğluma zararlı olablrdi doktorların söyledigi gebeliktendir hormonlar degişiyo siyatik damar sıkışmısdır vs vs velhasıl suan koltuk deyneklerıyle bile yürüdğüme şükrediyorum... Ve doğumumu bekliyorum.
İyide o halde nasıl doğum edicem ya çok zor olmucakmi

18. haftaya kadar ne bir bulantım ne baş dönmesi nede hamilelik hissi yaşadım. sonra onun hareketlerini hisstemeye başlayıp göbüşde çıkınca evet dedim hamişim. en son 16. haftada gittiğimde ellerini parmaklarını agzını burnunu gördüm kocaman olmuş içimde ve ben hiç hissetmedim diye de üzülmüştüm Maşallah şimdi kızım kıpır kıpır hiç unutturmuyor kendini. sende hareketlerini hiseetiğinde anlarsın o duyguyu :)
Ya canım ya şuan evet bulantilarim bazen oluyor ama sürekli olarak açım

Ben 12 ye girmek uzereyim bende de belirti bise yok arada unutup hoplayip zipliyorum esim kiziyo :KK48: bence takilmayin mide bulantisi bas donmesi disindada bebek bi tepki vermez henuz

Back
X