Hamilelik hk.

Burcingulerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
9
4
1
38
Arkadaşlar selam

1 yıldır bebek istiyoruz ilk düşündüğümüzde bebeğimiz oluyordu ama kan ile birlikte düştü malesef. Şimdi o günden beri bekliyoruz ama herhangi bir gelişme yok. Geçen ay ilk kez 3 gün gecikme oldu ama yine olmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba

Arkadaşlar selam

1 yıldır bebek istiyoruz ilk düşündüğümüzde bebeğimiz oluyordu ama kan ile birlikte düştü malesef. Şimdi o günden beri bekliyoruz ama herhangi bir gelişme yok. Geçen ay ilk kez 3 gün gecikme oldu ama yine olmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba
Doktora gittin mi

Arkadaşlar selam

merhaba. sorun yok ne guzel. tek sikintiniz stres yapmanız. henüz 1 senelik evlisiniz, tadini çıkarın, ilişkiye bebek icin degilde tadina vararak girin, bati beklemeyin. beyinde bitiyor tamamen. birde yumurtlama gunu icin ovulasyon testi alin. yumurtlama gununu kaçırıyorda olabilirsiniz. Allah tez zamanda kcuaginizi doldursun saglikli evlat versin insallah..

Arkadaşlar selam

sen doktora gidiosunda eşin gitti mi hiç, belki bi sorun vardır.Eğer yoksa eşinde de bi problem soğan kürü dene, rahim üzerinde baya düzenleyici etkisi varmış, egzersiz yap stresden uzak dur, gebeliği hiç düşünme, rahat bırak kendini ama yumurtlama dönemini yakip et. tez zamanda hayırlısıyla gelsin bebişin umarım.

Ben kizima sogan kuru ile hamile kaldim. Netten arastir kurum bitti adet olacagim gun test yaptim pozitifti sogan kuru hem temizlio hemde hizlandirio yumurta catlatmasina yardimci simdi adacayi kurunu deniorum kizim iki bucuk yasinda birde calismalara baslar baslamaz folik asit tabiki

gerekli testler yspıldı herhangi bir şey çıkmadı çok şükür

Arkadaşın söylediği gibi soğan kürü çok şifalı.
Eşine de keçi boynuzu fındık fıstık portakal suyu takviyesi yap bol bol.
Hatta keçi boynuzu kürü yapsan eşine de Harika olur.
Dar pantolon, iç çamaşırı giydirme eşine.
Üşütmemeye dikkat et.
Sağlıklı beslen.
İlişkiden sonra hemen kalkma, 30 dk. Kadar uzan, hatta eşine sarıl. Çünkü hücrelerimiz herşeyi hissediyor. İyi yerlere gelen insanların sevgiyle oluştuklarını düşünüyorum.
Birde asla stres yapmamaya çalış. Zaten zamanı belli rabbim yazmış biraz rahat takıl :-) tuttu tutmadı olayına girince bebekler daha da nazlı oluyor ✌️❤️☺️

Arkadaşın söylediği gibi soğan kürü çok şifalı.
Eşine de keçi boynuzu fındık fıstık portakal suyu takviyesi yap bol bol.
Hatta keçi boynuzu kürü yapsan eşine de Harika olur.
Dar pantolon, iç çamaşırı giydirme eşine.
Üşütmemeye dikkat et.
Sağlıklı beslen.
İlişkiden sonra hemen kalkma, 30 dk. Kadar uzan, hatta eşine sarıl. Çünkü hücrelerimiz herşeyi hissediyor. İyi yerlere gelen insanların sevgiyle oluştuklarını düşünüyorum.
Birde asla stres yapmamaya çalış. Zaten zamanı belli rabbim yazmış biraz rahat takıl :-) tuttu tutmadı olayına girince bebekler daha da nazlı oluyor ✌️❤️☺️
teşekkür ederim arkadaşlar bu dediklerinizi uygulayacağın artık çok istiyorum olmasını

Back
X