- 28 Şubat 2023
- 552
- 112
- 23
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz şeylere itibar edip sağlığınızdan olmayın. Bele gelene kadar bir çok sebep var gebe kalamama için.Kızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin
Asla böyle milattan önce kalmış şeyler denemeyin canım kadın doğum uzmanına görünmeniz daha mantıklıKızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin
Fizyoterapist olarak çok saçma bulduğum bir şey bel çektirme dediğiniz şey zaten uzman olmayan birinin yaptığı çok fazla riski olan felç kalmanıza neden olacak birşey hamilelikle de hiç ilgisi yok belinizinKızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin
Başka doktora gidin çevrenizde memnun kalan arkadaş tanıdık vs olan doktora giderseniz çok daha iyi olur kadın doğum uzmanlarının görüşleri çok başka olabiliyor çünkü biri hiç sorun yok derken ötekisi çok ciddi sorun var gibi konuşabiliyorTeşekkür ederim kızlar. Ya ben daha 8 aylık evliyim bir doktora gittim vajinal muayene yapmadan amh degerime bakmadan fsh degeri normal sadece lh yüksekligiyle yumurta rezervin düşük dedi. İnanamadım daha sonra başka doktora gittim amh 4.09 çıktı vajinal muayene baktı hiçbir sorun yok olur dedi. Kafam karıştı açıkçası birisi başka diyor birisi bambaşka diyor acaba farklı bir doktora da gitsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Evet gerçekten çok haklısınız teşekkür ederimBaşka doktora gidin çevrenizde memnun kalan arkadaş tanıdık vs olan doktora giderseniz çok daha iyi olur kadın doğum uzmanlarının görüşleri çok başka olabiliyor çünkü biri hiç sorun yok derken ötekisi çok ciddi sorun var gibi konuşabiliyor
Bence sakın yaptırmayın doktora gidin en doğru yolu gösterirKızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin
Sizde herşey normalse birde eşiniz gitsin sizin 3. Kez gitmenize ne gerek varTeşekkür ederim kızlar. Ya ben daha 8 aylık evliyim bir doktora gittim vajinal muayene yapmadan amh degerime bakmadan fsh degeri normal sadece lh yüksekligiyle yumurta rezervin düşük dedi. İnanamadım daha sonra başka doktora gittim amh 4.09 çıktı vajinal muayene baktı hiçbir sorun yok olur dedi. Kafam karıştı açıkçası birisi başka diyor birisi bambaşka diyor acaba farklı bir doktora da gitsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
En son gittigim hastane devlet hastanesiydi bana 1 sene deneyın eger olmazsa egitim arastırma hastanesine git dedi orada daha detaylı bakılır dedi o yuzden gitmek istiyorumSizde herşey normalse birde eşiniz gitsin sizin 3. Kez gitmenize ne gerek var
Onun sayesinde hamile kaldım şuan 6 haftalıkFizyoterapist olarak çok saçma bulduğum bir şey bel çektirme dediğiniz şey zaten uzman olmayan birinin yaptığı çok fazla riski olan felç kalmanıza neden olacak birşey hamilelikle de hiç ilgisi yok belinizin
Bende işe yaradıKızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin
Onun sayesinde olmadığına emin olabilirsin ama tebrik ederimOnun sayesinde hamile kaldım şuan 6 haftalık![]()
Nasıl işe yarıyor acaba anlayamıyorum değişikBende işe yaradı
Bel boşlugu olunca da gebe kalamıyormuşsun bel boşlugu da bel cektirmeyle geçiyorBel çektirerek hamile kalmak mı ? Sizce mantıklı geliyor mu Allah aşkına . Adam akıllı gidin bir doktora ..![]()
Bu çok saçma sapan bisey yapma sakınKızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin