• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik için bel çektirme

ecemree

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
552
112
23
23
Kızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin

Kızlar merhaba gebe kalmak için bel çektiriyorlarmış. Banada bir akrabamız söyledi. Gel illa senin belini çekelim falan diye bel çektirip hamile kalan varmı ya da zararı varmıdır bu bel çektirmenin
Bu tarz şeylere itibar edip sağlığınızdan olmayın. Bele gelene kadar bir çok sebep var gebe kalamama için.

Asla böyle milattan önce kalmış şeyler denemeyin canım kadın doğum uzmanına görünmeniz daha mantıklı

Hurafe bunlar sakın denemeyin saglıgınızdan olursunuz. Bel cektitmek omurgaya zarar verir bel fıtığı kayma vs hastalıklara neden olabilir. Eşli olarak dr a gidin. Rahim filmi, spermiyogram,kan testleri, ultrason muayeneleri yapılır buna gore infertilite sebebi bulunursa ona gore tedavi planlanır. Sebebi bulunamaz ise ya beklersiniz yada asılama tup bebek asamasına gecersiniz. İns gerek kalmadan gelir mucizeniz.

Teşekkür ederim kızlar. Ya ben daha 8 aylık evliyim bir doktora gittim vajinal muayene yapmadan amh degerime bakmadan fsh degeri normal sadece lh yüksekligiyle yumurta rezervin düşük dedi. İnanamadım daha sonra başka doktora gittim amh 4.09 çıktı vajinal muayene baktı hiçbir sorun yok olur dedi. Kafam karıştı açıkçası birisi başka diyor birisi bambaşka diyor acaba farklı bir doktora da gitsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Benimde 10 aydır korunmasız iliski olduğu halde hamile kalamıyorum benimde babaannem bardak çekiyor bir çok bayana çekmiş onlar hamile kalmış bugün bana çekti bekliyoruz bakalım sonucunu yazarım

Fizyoterapist olarak çok saçma bulduğum bir şey bel çektirme dediğiniz şey zaten uzman olmayan birinin yaptığı çok fazla riski olan felç kalmanıza neden olacak birşey hamilelikle de hiç ilgisi yok belinizin

Teşekkür ederim kızlar. Ya ben daha 8 aylık evliyim bir doktora gittim vajinal muayene yapmadan amh degerime bakmadan fsh degeri normal sadece lh yüksekligiyle yumurta rezervin düşük dedi. İnanamadım daha sonra başka doktora gittim amh 4.09 çıktı vajinal muayene baktı hiçbir sorun yok olur dedi. Kafam karıştı açıkçası birisi başka diyor birisi bambaşka diyor acaba farklı bir doktora da gitsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Başka doktora gidin çevrenizde memnun kalan arkadaş tanıdık vs olan doktora giderseniz çok daha iyi olur kadın doğum uzmanlarının görüşleri çok başka olabiliyor çünkü biri hiç sorun yok derken ötekisi çok ciddi sorun var gibi konuşabiliyor

Başka doktora gidin çevrenizde memnun kalan arkadaş tanıdık vs olan doktora giderseniz çok daha iyi olur kadın doğum uzmanlarının görüşleri çok başka olabiliyor çünkü biri hiç sorun yok derken ötekisi çok ciddi sorun var gibi konuşabiliyor
Evet gerçekten çok haklısınız teşekkür ederim

Bence sakın yaptırmayın doktora gidin en doğru yolu gösterir

Sizde herşey normalse birde eşiniz gitsin sizin 3. Kez gitmenize ne gerek var

Sizde herşey normalse birde eşiniz gitsin sizin 3. Kez gitmenize ne gerek var
En son gittigim hastane devlet hastanesiydi bana 1 sene deneyın eger olmazsa egitim arastırma hastanesine git dedi orada daha detaylı bakılır dedi o yuzden gitmek istiyorum

Anladığım kadarıyla sizden kaynaklı bir problem yok, doktorlar da öyle söylemiş. Bu tür durumlarda sadece kadından kaynaklı sorun olmuyor bence eşiniz de muayene olmalı sadece sizin doktor doktor gezmenizle olmaz ki

Bel çektirerek hamile kalmak mı ? Sizce mantıklı geliyor mu Allah aşkına . Adam akıllı gidin bir doktora .. 😵‍💫

Bel çektirerek hamile kalmak mı ? Sizce mantıklı geliyor mu Allah aşkına . Adam akıllı gidin bir doktora .. 😵‍💫
Bel boşlugu olunca da gebe kalamıyormuşsun bel boşlugu da bel cektirmeyle geçiyor

Bu çok saçma sapan bisey yapma sakın

Back
X