Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi vitamine ihtiyacınız var hangisi eksik, burdan duyup yazanlari kullanmak yerine doktora gitmenizi öneririm herkese farklı destek ürünleri veriliyor çünküVitamin olarak lazım olanlar, besinler ve ya dikkat etmek gerekenler nelerdir????
Hangi vitamine ihtiyacınız var hangisi eksik, burdan duyup yazanlari kullanmak yerine doktora gitmenizi öneririm herkese farklı destek ürünleri veriliyor çünkü
Kafana göre alırsan fazla da olabilir eksikte en iyisi kan tahlili yaptır orada çıkıyor ona göre dr yazıyorHangi vitamine ihtiyacınız var hangisi eksik, burdan duyup yazanlari kullanmak yerine doktora gitmenizi öneririm herkese farklı destek ürünleri veriliyor çünkü
Yazmadı mı reçete siz demi demediniz valla hangi dr a gidersem neyi kullanacağımı diyor veya ben soruyorum dr a ama bazı şeyler de şeker tansiyon yapabiliyor ben pek tavsiye etmiyorum böyle şeyleriBiz doktora gittik cok sukur eksik bise yok ama yine de bu propolis ya da d vitamini cinko kullananlar var onlardan biri daha iyi etki yapar mı diye dusundum ve ya beslenmede bilmediğim ne var bazı yerde kahve erkekler icin iyi diyo bazı yerde kotu diyor. O yuzden tecrübeli arkadaslar illaki vardır ondan sordum
Degerler normal diye bise yazmadı suan folik asit dısında aklıma bise gelmiyorYazmadı mı reçete siz demi demediniz valla hangi dr a gidersem neyi kullanacağımı diyor veya ben soruyorum dr a ama bazı şeyler de şeker tansiyon yapabiliyor ben pek tavsiye etmiyorum böyle şeyleri
Başka dr a git dr dan dr a değişiyor canım işk gittiğim dr bana kolemenle fitil verdi sonraki hem bana hem eşime enfeksiyon hapı verdi bana da ayrı fitil verdi ama şimdi sonra ki dr dan sonra daha rahatım şükürDegerler normal diye bise yazmadı suan folik asit dısında aklıma bise gelmiyor![]()
Tamam canım gideyim tek doktora baglı kalmamak lazım dogruBaşka dr a git dr dan dr a değişiyor canım işk gittiğim dr bana kolemenle fitil verdi sonraki hem bana hem eşime enfeksiyon hapı verdi bana da ayrı fitil verdi ama şimdi sonra ki dr dan sonra daha rahatım şükür
Folik asit alıcam insallahFolik asiti mutlaka oneriyorlar, zaten fazlası vücutta birikmiyor, idrarla atılıyor, gunluk 400 MCG mutlaka kullanin.. sigara sperm kalitesini bozuyormuş, Eşiniz kullanıyorsa iyi bir fırsat olabilir bu :) keçiboynuzu da erkekler için faydaliymış.
Ben doktora gittim bütün tahlillerim yapıldı hepsi normaldi ama keçiboynuzu pekmezi içtik eşimde bende sabahları aç karnına ve akşamları yatarken birde ben aslanpençesi çayı yapıp içiyordum arada .Vitamin olarak lazım olanlar, besinler ve ya dikkat etmek gerekenler nelerdir????
Tesekkur ederimBen doktora gittim bütün tahlillerim yapıldı hepsi normaldi ama keçiboynuzu pekmezi içtik eşimde bende sabahları aç karnına ve akşamları yatarken birde ben aslanpençesi çayı yapıp içiyordum arada .
Rica ederim inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsınızTesekkur ederim![]()
Aminnnn insallahRica ederim inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsınız![]()