I ilkay50 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 169 2 116 4 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkay50 #1 Merhaba Bora bey ben hamile kalmayı düşünüyorum bunu için folik asit ve demir hapına baslamayı düşünüyorum.... Sizce başlamam doğrumu???
Merhaba Bora bey ben hamile kalmayı düşünüyorum bunu için folik asit ve demir hapına baslamayı düşünüyorum.... Sizce başlamam doğrumu???
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 5 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkay50 #2 ilkay50 .!.: Merhaba Bora bey ben hamile kalmayı düşünüyorum bunu için folik asit ve demir hapına baslamayı düşünüyorum.... Sizce başlamam doğrumu??? Genişletmek için tıkla... Anemi yoksa demir başlamanıza gerek yok. Folik asit alabilirsiniz...
ilkay50 .!.: Merhaba Bora bey ben hamile kalmayı düşünüyorum bunu için folik asit ve demir hapına baslamayı düşünüyorum.... Sizce başlamam doğrumu??? Genişletmek için tıkla... Anemi yoksa demir başlamanıza gerek yok. Folik asit alabilirsiniz...
I ilkay50 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 169 2 116 5 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkay50 #3 Op.Dr. Bora CENGİZ .!.: Anemi yoksa demir başlamanıza gerek yok. Folik asit alabilirsiniz... Genişletmek için tıkla... teşekkürler bora bey...
Op.Dr. Bora CENGİZ .!.: Anemi yoksa demir başlamanıza gerek yok. Folik asit alabilirsiniz... Genişletmek için tıkla... teşekkürler bora bey...