Burda okuduklarima gore evde ovulasyon testiyle yaptim ama cikmadi bende tekrar hayal kirikligina ugramayayim diye bekliyorum bi kac gun daha gecerse doktora gidicem3 gün geciktiyse bi test yapsan belki çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda okuduklarima gore evde ovulasyon testiyle yaptim ama cikmadi bende tekrar hayal kirikligina ugramayayim diye bekliyorum bi kac gun daha gecerse doktora gidicem3 gün geciktiyse bi test yapsan belki çıkar
Sabah aksam birer bardak demlenerek içiliyor ben daha onceden hayıt tohumu kulla dıgım ay hamile kalmıştım bu ayda aslan pencesi içtim bata 8 gün var hamile gibi hissediyorum![]()
Ac tok fawrketmez sabah aksam içtimMerhaba
Bennde bu hayit tohumu kullanmak istiyorum ne zaman basladiniz nekadar sure ictiniz ackarnami tokkarnami iciliyo lutfen yardimbende yoruldum artik
Ne zaman baslamam lazim pekiAc tok fawrketmez sabah aksam içtim
Süresi yok hamile kalana kadar içebilirsin ama en az. 3 ay kullanmak gerekiyor hormonları düzenlemesi için
Ne zaman baslamam lazim peki
Sanirim cvp veren yok bende korktum icemedim aldim bide kimisi porblem olmus napacagimi sasirdim yaBunla ilgili cevap bende arıyorum. Adet gününde başlayan olmuş. Sanırım belli bi başlama zamanı yok
Sanirim cvp veren yok bende korktum icemedim aldim bide kimisi porblem olmus napacagimi sasirdim ya
Insallahhh bebbisli yillarla gecersinYarın başlıcam bakalım nasipse. Hayırlı olur inşallah. Yanında bal çörekotu tarçın kürünü de yapıcam, adetin 2. Günü yarın
Insallahhh bebbisli yillarla gecersinsiz korkmuyomusunuz bise olur diye ackarnami iciyosun peki
Bende adetin son günleri soğanı kabukları ile beraber kaynatıp bi leğene boşaltıp buharına oturulmasının iyi olduğunu duydum annem bana da yaptı bu ay İnşAllah işe yararArkadaslar hamile kalmak icin etkili kurler önerir misiniz. Ben arastirdimda bal corek otu tarcin kürü varmis onu denicem siz ne dersiniz
İnsallah canim yaz mutlaka sonucuBende adetin son günleri soğanı kabukları ile beraber kaynatıp bi leğene boşaltıp buharına oturulmasının iyi olduğunu duydum annem bana da yaptı bu ay İnşAllah işe yarar
Tamam canım inşAllahİnsallah canim yaz mutlaka sonucu
Dr gittiniz mi ne dedı merak ettımMesajı yeni gördüm kusura bakmayın. Ben bal tarçın çörekotu kürünü düzenli yapabildim. Sabah akşam aç karnına bi tatlı kaşığı hazırladığım macundan tükettim. Son 3 gün bu kürün bitmesine. Gel gelelim hayıt tohumunu onun kadar düzenli içemedim. Günde 1 kere içtim genelde. Birkaç gün hiç içemedim. Yarın doktor kontrolüm var yumurtlamayla ilgili bakılacak. İşe yaradı mı yaramadı mı görücez nasipse
Sonuc ne acaaba ben sogankurunu denemistim gecen aylarda gerci duzenli icemedim ama dahaa etkisini goremedimBende adetin son günleri soğanı kabukları ile beraber kaynatıp bi leğene boşaltıp buharına oturulmasının iyi olduğunu duydum annem bana da yaptı bu ay İnşAllah işe yarar
Bende işe yaramadı ama bir akrabamızda işe yaramış canımSonuc ne acaaba ben sogankurunu denemistim gecen aylarda gerci duzenli icemedim ama dahaa etkisini goremedim