hamilelik için multivitaminler!

gulfem4125

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
2
0
1
37
Merhabalar,
mart ayında kimyasal gebelik geçirdim.Kontrole gittiğimde doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ve GENOVİTA TB verdi kullanmam için..Bu ilacı kullanan ve kullanım sonucunda hamile kalabilen var mı acaba?

Merhabalar,
mart ayında kimyasal gebelik geçirdim.Kontrole gittiğimde doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ve GENOVİTA TB verdi kullanmam için..Bu ilacı kullanan ve kullanım sonucunda hamile kalabilen var mı acaba?
Bende de eşimde de bir sorun yok Şubat ayında kürtaj oldum hala gebelik oluşmadı istiyorum diye ısrar ettim takviye olarak genovita verdi kullandım şu an bekliyorum siz ne durumdasınız acaba

benim esim kullandı genovita tb. en iyi multivitaminlerden biri araştırmalarımıza göre. esimde işe yaradı. bana doktorum pikassos vermisti. o yüzden kadındaki etkisi için yorum yapamicam

Bende yeni başladım aslında eşimle birlikte kullanacaktık ama eşimin spermleri sağlıklı hale gelmiş 11 yıldır çabalıyoruz neler denedik ileri hareket 0'di yıllardır
Ameliyat, aşılama, onlarca şehire dr.a gittik fayda etmedi ama Allah'ın işi artık rahatladik galiba yılların stresi azaldı ve eşimin spremleri şuan maşallah iyi şimdi bana takviye olarak genovita verdi ve Letu verdi Dr.Tup bebek öncesi deneyeceğiz inşallah işe yarar eğer faydasını görürsem mutlaka sizlere de haber vereceğim.
Bu yolculugum öyle uzun ki artık bu hikayeyi tatlı bitirip çocuğumuzla yeni hikayeleri yazmak istiyorum 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.
🙏

Back
X