- 5 Eylül 2018
- 772
- 772
- 103
- 37
- Konu Sahibi OzanveMirac
Arkadaşlar doktorum hamilelik öncesi progestan verdi. İlaç yarın bitiyor. Sonrasında ne yapmam gerek? İlacı tekrar mı alacağım yoksa adet olursam yine 16.günde mi içeceğim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar doktorum hamilelik öncesi progestan verdi. İlaç yarın bitiyor. Sonrasında ne yapmam gerek? İlacı tekrar mı alacağım yoksa adet olursam yine 16.günde mi içeceğim?
Bu ilaçla hamile kalan var mı?Arkadaşlar doktorum hamilelik öncesi progestan verdi. İlaç yarın bitiyor. Sonrasında ne yapmam gerek? İlacı tekrar mı alacağım yoksa adet olursam yine 16.günde mi içeceğim?
Yarın arayacağım zaten. Ama yine de kullanan varsa diye bir sorayım dedim.
Geçen ay ara lekelenme olmuştu bende hem onu düzeltir hem gebelik için destek olur demişti doktor.Bana da dr aynı şekilde verdi. Ne şikayetle gittin cnm doktora?
Gerçekten de bu ay lekelenme olmadı ama hamile değilim sanırım. Adetimi bir gün geçti ufak bir kahverengi leke oldu dün ama adet olmadım. Bugün yarın olurum diye tahmin ediyorumGeçen ay ara lekelenme olmuştu bende hem onu düzeltir hem gebelik için destek olur demişti doktor.
Test yaptım bugün pozitif çıktı. Şimdi kan verdim. Sonucu çıkana kadar rahat edemeyeceğim. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah![]()
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın kaç ay kullandın canım progestanı? Bana doktor her ay reglin 16. Günden itibaren 10 gün kullan,3 ay tekrarla dedi. Sen ilacın kaçıncı ayında hamile kaldın? Bide doktor bana hormon testi vs yapmadan sadece şikayetlerim üzerine bu ilacı verdi sana da mı öyle yaptı?[/QUOT
Canım allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah Evet aynı şekilde kullanmamı söyledi doktorum. Ben üç aydır korunmuyorum ama öncesinde bir problemim vardı. Sonra doktor değiştirdim. Bu ilacı kullandığım ilk ay hamile kaldım ben. Darısı başına inşallah![]()
Amiiiin canım inşallahÇok teşekkür ediyorum canım. Soğan kürü yapıyorum bu ay. 13 ünde bu ilaca başlıcam. Bu ay kalamam soğan küründen dolayı. İnşallah önümüzdeki ay pko da geçmiş olur ve hamile kalırım. Sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Progestanı doktorunuz hangi şikayet üzerine verdi acaba? Bi probleminiz varmıydı, adet düzensizliği hormon dengesizliği falan... Yoksa sadece gebelik için mi verdiCanım adetim geçtikten 3gün sonra öğrendim. Öncesinde leke olmuştu adet oldum sandım. Kasık ağrısı göğüs ağrısı falan. Sonra hepsi geçti. Aslında aynı belirtilermiş zaten. Amin canım allah isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallahben bu ay hep rahat tuttum içimi hiçbir şey düşünmedim. En önemlisi bu canım. Düşünme allah büyük içini ferah tut. Pek yakında gelecek inşallah bebişin
![]()
Kızlar ben çocuk istiyorum dedikten sonra üç ay hiçbir problem olmadığı halde erken adet oldum. Sürekli ara lekelenmeler oldu. Çünkü sürekli stres içindeydim olur mu olmaz mı bir sorun mu var. Sonra hesap yapmayı kestim boş ver olur dedim hiç düşünmedim. Hatta o ay hep yüzdüm bir sürü iş yaptım ama hamile kaldım. İnanın düşünmezseniz rahat oluyor her şey. Allah en kısa zamanda size de nasip etsinAynen canim bendede şiş ve agri demek ilacdan
Progestanin yan etkisini bende fazlasiyla yasadim
Iyi dedin akisina birakim hatta umut bile kalmadi
Inşallah tez zamanda hamile kaliriz!!!
Evet ben hamile kalmıştım ilk ayımda. Ama sonra bebeğim düştü. Şimdi 1,5 sene oldu hamile kalamıyorumBu ilaçla hamile kalan var mı?
Net bilgiyi doktorunuz verir sanırım. Ama ben şöyle kullanmıştım. Adetimin 15. günü kullanmaya başladım ve 10. gün kullanmayı bıraktım. Sonra hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum kullanmaya devam et demişti. Sende detaylı bilgi almalısın benceMerhaba
Dr um banada bu ilacı verdi. Bende adet düzensizliği var birde 2. Cocugumu istiyorm insallh. Bu ilacı nasıl kullanacagımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz. Adetimin baslangıcından sayıp 16. Günümü baslayacagim. Toplam 30 tane var hepsini kullanacakmıyım bir seferde. Ayrıca dr 3 ay kullanmamı söyledi.