Hamilelik için progestan kullananlar

OzanveMirac

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
772
772
103
37
Arkadaşlar doktorum hamilelik öncesi progestan verdi. İlaç yarın bitiyor. Sonrasında ne yapmam gerek? İlacı tekrar mı alacağım yoksa adet olursam yine 16.günde mi içeceğim?

Geçen ay ara lekelenme olmuştu bende hem onu düzeltir hem gebelik için destek olur demişti doktor.
Gerçekten de bu ay lekelenme olmadı ama hamile değilim sanırım. Adetimi bir gün geçti ufak bir kahverengi leke oldu dün ama adet olmadım. Bugün yarın olurum diye tahmin ediyorum :110:

Test yaptım bugün pozitif çıktı. Şimdi kan verdim. Sonucu çıkana kadar rahat edemeyeceğim. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah:anneadayı::nazar:

Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın kaç ay kullandın canım progestanı? Bana doktor her ay reglin 16. Günden itibaren 10 gün kullan,3 ay tekrarla dedi. Sen ilacın kaçıncı ayında hamile kaldın? Bide doktor bana hormon testi vs yapmadan sadece şikayetlerim üzerine bu ilacı verdi sana da mı öyle yaptı?

Canım allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah Evet aynı şekilde kullanmamı söyledi doktorum. Ben üç aydır korunmuyorum ama öncesinde bir problemim vardı. Sonra doktor değiştirdim. Bu ilacı kullandığım ilk ay hamile kaldım ben. Darısı başına inşallah :nazar:
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın kaç ay kullandın canım progestanı? Bana doktor her ay reglin 16. Günden itibaren 10 gün kullan,3 ay tekrarla dedi. Sen ilacın kaçıncı ayında hamile kaldın? Bide doktor bana hormon testi vs yapmadan sadece şikayetlerim üzerine bu ilacı verdi sana da mı öyle yaptı?[/QUOT

Canım allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah Evet aynı şekilde kullanmamı söyledi doktorum. Ben üç aydır korunmuyorum ama öncesinde bir problemim vardı. Sonra doktor değiştirdim. Bu ilacı kullandığım ilk ay hamile kaldım ben. Darısı başına inşallah :nazar:

Çok teşekkür ediyorum canım. Soğan kürü yapıyorum bu ay. 13 ünde bu ilaca başlıcam. Bu ay kalamam soğan küründen dolayı. İnşallah önümüzdeki ay pko da geçmiş olur ve hamile kalırım. Sağlıkla kucağımıza alırız ♥️

Canım adetim geçtikten 3gün sonra öğrendim. Öncesinde leke olmuştu adet oldum sandım. Kasık ağrısı göğüs ağrısı falan. Sonra hepsi geçti. Aslında aynı belirtilermiş zaten. Amin canım allah isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallah:anneadayı::nazar: ben bu ay hep rahat tuttum içimi hiçbir şey düşünmedim. En önemlisi bu canım. Düşünme allah büyük içini ferah tut. Pek yakında gelecek inşallah bebişin:KK200:

Canım adetim geçtikten 3gün sonra öğrendim. Öncesinde leke olmuştu adet oldum sandım. Kasık ağrısı göğüs ağrısı falan. Sonra hepsi geçti. Aslında aynı belirtilermiş zaten. Amin canım allah isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallah:anneadayı::nazar: ben bu ay hep rahat tuttum içimi hiçbir şey düşünmedim. En önemlisi bu canım. Düşünme allah büyük içini ferah tut. Pek yakında gelecek inşallah bebişin:KK200:
Progestanı doktorunuz hangi şikayet üzerine verdi acaba? Bi probleminiz varmıydı, adet düzensizliği hormon dengesizliği falan... Yoksa sadece gebelik için mi verdio_O

Aynen canim bendede şiş ve agri demek ilacdan
Progestanin yan etkisini bende fazlasiyla yasadim
Iyi dedin akisina birakim hatta umut bile kalmadi
Inşallah tez zamanda hamile kaliriz!!!
Kızlar ben çocuk istiyorum dedikten sonra üç ay hiçbir problem olmadığı halde erken adet oldum. Sürekli ara lekelenmeler oldu. Çünkü sürekli stres içindeydim olur mu olmaz mı bir sorun mu var. Sonra hesap yapmayı kestim boş ver olur dedim hiç düşünmedim. Hatta o ay hep yüzdüm bir sürü iş yaptım ama hamile kaldım. İnanın düşünmezseniz rahat oluyor her şey. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin

Merhaba
Dr um banada bu ilacı verdi. Bende adet düzensizliği var birde 2. Cocugumu istiyorm insallh. Bu ilacı nasıl kullanacagımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz. Adetimin baslangıcından sayıp 16. Günümü baslayacagim. Toplam 30 tane var hepsini kullanacakmıyım bir seferde. Ayrıca dr 3 ay kullanmamı söyledi.

Merhaba
Dr um banada bu ilacı verdi. Bende adet düzensizliği var birde 2. Cocugumu istiyorm insallh. Bu ilacı nasıl kullanacagımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz. Adetimin baslangıcından sayıp 16. Günümü baslayacagim. Toplam 30 tane var hepsini kullanacakmıyım bir seferde. Ayrıca dr 3 ay kullanmamı söyledi.
Net bilgiyi doktorunuz verir sanırım. Ama ben şöyle kullanmıştım. Adetimin 15. günü kullanmaya başladım ve 10. gün kullanmayı bıraktım. Sonra hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum kullanmaya devam et demişti. Sende detaylı bilgi almalısın bence :KK66:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim Öncelikle gelecek ay aşılama yapacak doktorum fakat bu ay son kez dene dedi ve çatlama sonrası Progestan verdi. Adet olana kadar kullan dedi, sorun şu: Yarın adet günüm ve üç gündür pembe-kahve karışık akıntım geldi. Bugün sabah da peceteye kırmızı kan geldi ama şu saate kadar gelen giden yok. Öğle arası iş yerinde test yaptım ama idrarı az damlattim ve negatif çıktı. İlaci bıraksam mı acaba ilaçtan mı sökmüyor bilemedim

Back
X