Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için tavsiyeleriniz 🌸❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Merhabalar hamile kalmaya karar verdiğim için bu siteye üye oldum umarım uğurlu gelir. 10 aydır evliyiz. İki ay denedik olmadı daha yolun başındayız. Eğer önerileriniz olursa yazarsanız berhudar olurum.

Meraba canım daha yenimişsin yumurtlama dönemini mutlaka değerlendir ilişki sonrasıda 15 -20 dk ayaklarını havaya kaldır bekle hemen tuvalet banyoya girme ayağa kalkma yani. Bi de kendine stres yapma inşallah olur hemen

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ovülasyon testi aldım bu ay bir de öyle deneyeyim dedim inşallah bu ay tuttururuz bakalım

Rica ederim ne demek iyi yapmışın o testten alarak inşallah tutar
Aynen Ne vakit kullansam iyi olur peki ovulasyon testini benim regl düzensiz olduğu icin adet bitiminden itibaren başlayacağım. Ama saat olarak nasıl aç mı tok mu bilmiyorum bilgin var mı canım

Aynen Ne vakit kullansam iyi olur peki ovulasyon testini benim regl düzensiz olduğu icin adet bitiminden itibaren başlayacağım. Ama saat olarak nasıl aç mı tok mu bilmiyorum bilgin var mı canım
selam :)
testten 2 saat önce sıvı alımı olmayacak
sabah ilk uyandığın idrarın hariç akşam 10 ' a kadar yapabilirsin
3 damla yetiyor
aç- tok farketmez sadece testten önce 2 saat sıvı almayacaksın (ve her gün aynı saatte)

Merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bunları uyguladiniz mi sizde sonuç aldınız mı peki

Merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bunları uyguladiniz mi sizde sonuç aldınız mı peki
biz bebek istemeye 3 aydır önce başladık :)
bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım, bunları yaparak pik i gördüm ama sonuç tabi daha belli değil :)
inşallah ,bat 28 aralık, o zaman belli olacak
ama testleri bunlara göre yaptım

Hadi bakalım inşallah olmuştur canimm inşallah benimde bu ay olsun. Hangi markaydı canım seninki

Arkadaşın dedği gibi canm bende yeni kullanıyorum öyle yapıyorum aynı saatte dikkat et

Cnm benimde bat 21 aralık yeni düşünmeye başladım. Sende hiç belirti vs bşyler var mı

Cnm benimde bat 21 aralık yeni düşünmeye başladım. Sende hiç belirti vs bşyler var mı
yok ya , varsa da farkında değilim
ilk 1-2 ay sürekli kendimi dinledim, yok kasığım ağrıyor hamileyim, yok midem bulanıyor galiba oldu diye diye bu ay kendimi dinlememeye karar verdim
akıntım var ama zaten oluyordu bence belirti değildir
onun dışında her şey normal
sende var mı ?

Ya benimde psikolojik mi ozaman acaba blmiyorum ki. Benimde bat 22 aralık. Kasıklarıma hafiften ince ince ağrılar vuruyo geliyo gidiyo böle ve göğüslerimde 1 haftadır rahat hassasiyet var acıyo

Ya benimde psikolojik mi ozaman acaba blmiyorum ki. Benimde bat 22 aralık. Kasıklarıma hafiften ince ince ağrılar vuruyo geliyo gidiyo böle ve göğüslerimde 1 haftadır rahat hassasiyet var acıyo
Bende hiçç öyle şeyler yok , umarım psikolojik değildir
hiç test yaptın mı ?

Merhabalar hamile kalmaya karar verdiğim için bu siteye üye oldum umarım uğurlu gelir. 10 aydır evliyiz. İki ay denedik olmadı daha yolun başındayız. Eğer önerileriniz olursa yazarsanız berhudar olurum.
Ekstra yumurta takibi yapmana gerek yok bence düzenli ilişkiniz varsa bir gün arayla sıkıntı olmaz
Folik asite başla gebelik düşünüyorsan tabi öncesindede bi adetliyken kan ver değerlerine bakılsın

Bende hiçç öyle şeyler yok , umarım psikolojik değildir
hiç test yaptın mı ?
Yok ben bilmedğim için yumurtlama günlerinden bi iki gün sonra yapmıştım onda da cıkmadı. Hemde o günlerde yapılmazmış üstüne beklemem lazımmış blmiyodum neyse işte bi buçuk hafta geçti üstüne şuan blmiyorum var mı yok mu yapmadım beklemeyi düşünüyorum ya blmiyorum ki

evet şuan beklemekten başka bi şey yok ,hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…