Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7 haftalık hamileyim şükür Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Bazı tahliller yaptı idrarım da çok fazla bakteri çıktı yarın kültür testi yapacak çok üzüldüm araştırdım bebeğe zarar veriyormuş bu durumu yaşayan var mı
Kızlar 7 haftalık hamileyim şükür Bugün bebeğimin kalp atışını duydum. Bazı tahliller yaptı idrarım da çok fazla bakteri çıktı yarın kültür testi yapacak çok üzüldüm araştırdım bebeğe zarar veriyormuş bu durumu yaşayan var mı
Bendede enfeksiyon vardı.bende 7 haftalığım hala var.enfesksiyon sıkıntılı tabi doktorun ilaç verirse mutlaka kullan.bol sıvı tüketimi.ve idrarını sakın tutma
36 haftalık hamileyim. Çok şükür bu güne kadar bir kere bile enfeksiyon ilacı vs kullanmadım. Çok su tükettim çok da tuvalete gittim ama suyu ciddi anlamda çok içtim. O bölgenizi temiz tutmaya çalışın idrar tutmayın üşenmeyin tuvalete gitmeye. Enfeksiyonu ciddiye alın doktorunuz bilgilendirir zaten sizi :)