- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
mayıs ayında kürtaj olmuştum o süreçteki sıkıntılarımı korkularımı ve geçmek bilmeyen(psikolojikte olabilir tabiki )sıkıntılarımı paylaşmıştım..önlemini alıyorduk ama 10 küsür gündür sol kasığımda sancı vardı..adetimde gecikti..daha 1 gün gerçi ..kürtajdan sonra 3 adette düzenliydi..şimdi ya hamileysem sıkıntısı sardı beni...korkuyorum çünkü bu süreçten sonra dar ve sıkıntılı(bodrum katlar özellikle)alanlara girememeye başladım..zaten geçmeyen geniz akıntım var nefesim kesiliyor...neyse sağlık kısmına girmeyeceğim..kızlar ya hamileysem..nasıl hareket etmeliyim ne yapmalıyım ki sakin kalayım ben nasıl doğum yapacam..ilk gebeliğimde bunlar yoktu..şimdi bir ihtimal karşısında endişeler içindeyim..ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam endişesi bir numara tabiki..aşağıdaki iltihaplar bezeler temizlensin diye soğan kürü yaptım,civan perçemi macunu yiyorum olduysa onlardan mı oldu acaba..ya da kasık sancısı olunca şartladım kendimi de içten içe stres yaptım ondan mı adet olamadım..şimdi yemeğe çıkıyorum cevaplarınızı bekliyorum ..öpüldünüz..