Hamilelik ihtimali korkutuyor..

Ben bu kadar sabırlı olamadığım için ve geçen sürede kendimi yiyip bitirdiğim için tavsiyem de kendime göre olmuş :) Allah gönlündekini nasip etsin,güzel günler göstersin..
amin cümlemize inşallah canım...ilk gebelik muhabbetinde yalan yok en az 23-24 tane test bitirdim bilinçsiz bilinçsiz...heyecanlıydım..Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize..sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize isteyen herkese

Ben 3 tane dusuk yaptim 2 sene gibi bir sure icinde ve inan panik ataklarim carpintilarim berbatti, simdi Allaha sukur hamileyim sanki az daha iyiyim gibi geliyor yine endiseli ve korkagim ama biraz daha kontrolluyum, bekledigim kadar kotu olmadi tabiki bazi gunler daha kotu olabiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun canim

Ben 3 tane dusuk yaptim 2 sene gibi bir sure icinde ve inan panik ataklarim carpintilarim berbatti, simdi Allaha sukur hamileyim sanki az daha iyiyim gibi geliyor yine endiseli ve korkagim ama biraz daha kontrolluyum, bekledigim kadar kotu olmadi tabiki bazi gunler daha kotu olabiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun canim
ha işte aynı durum dün gecenn bir vakti çarpıntı tuttu korkularım tepedeydi..inşallah bende iyi olurum ..Allah evladını sağlıcakla versin kucağına..

amin canım inşallah gönlüne göre olur...içimden bir his adet olacaksın diyor..aynı adet olacak gibi kasık bacak ve topuk ağrılarım var..ama doğrusun bu korkular geçmeyecek..korkularla yüzleşmek lazım dimi:KK30:
rabbim hayırlısını versin öyle de hakkımızda neyse o. ben hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum. bugün hamile olduğumu öğrensem yada şüphesini duysam emin ol senin gibi korkardım bunlar çok normal.
Allah bize bi daha yaşatmasın bunu inş tek dileğim benim gibi bu durumu yaşamış olanlara duamdır.

KIZLAR KIRMIZILAR GÖRÜNDÜ AZ ERKEN DAVRANDIM GALİBA BİLMİYOM DEVAMI GELECEK MİDE AN İTİBARİ İLE BANA BİR RAHATLIK GELDİ,çok sağolun:KK70:

KIZLAR KIRMIZILAR GÖRÜNDÜ AZ ERKEN DAVRANDIM GALİBA BİLMİYOM DEVAMI GELECEK MİDE AN İTİBARİ İLE BANA BİR RAHATLIK GELDİ,çok sağolun:KK70:

Bende strestendir diye yazacaktım ki durum çözülmüş:KK48:
Ben tüpleri bağlattığım halde her ay aynı stresi yaşıyorum hatta bu ay fazla stres yapmışım sanırım, bir hafta gecikmeli oldu.

Back
X