Hamilelik ihtimali nedir yardim eder misiniz

Diane adet döngüsü düzenler gebelik engellemez. İçmeniz gereken ilaç Ella olmalıydı. Ama onu da çok sık içmeyin yoksa etkisi azalıyor

Merhabalar ben araniza henüz yeni katıldım.. 2.5 yıllık evliyim evliliğimiz güzel mutlu gidiyo ama ikimizde yogun çalıştığımız icin henüz bebek düşünmüyoruz gecen pazartesi birlikte olduk tam bosalcagi zaman sadece organini disariya çıkardı ben biraz hissettim cok az icime geldi dedim sanmıyorum ciktim icinden dedi ben bunun ardindan 2 saat sonra diane 35 kullandim hamilelik ihtimali ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim
bence ıhtımal yok dencek kadar az..

İÇİNİZİ mi yıkadınız bunun işe yarayacağını mı düşünüosunuz... evlisiniz bişi olmaz bi bebiş gelir mutluysanız mutluluğunuz artar...

2.5 yıldan bugüne kadar korunma yönetemlerini bilmeden ,düzensiz hap içip gebe kalmadıysanız şimdi de zannetmiyorum kalacağınızı.Ama yine de %100 olmaz diyemem

Arkadaşlar meraba Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum bir türlü yazamıyordum. Ama bu aay farklı seyler olunca yazmaya karar verdm yardımınıza ihtiyacım var.Bu ayın 20'sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 3-4 sefer idrar testi yaptım fakat sonuc hep negatif ayın 24 ünde kan testi yaptırdım onun sonucuda negatif fakat hala adet olmadım. ve kasıklarımda ağrı belımde agrı var,aksamları baş ağrım oluyor. akıntım da fazlasıyla var. oturuyorum heh dıyorum adet oldum bır bakıyorum akıntı gelmıs cok fazla gelmeye basladı. hıc boyle olmamıstım acaba hamılemıyım ? Yada hamile olma iihtimalım varmıdır ?
Kan testi yaptırsam tekrar kesn sonuc cıkarmı biraz daha beklemelimiiyimmmm ???

Back
X