Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ihtimali nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

whiteangel1234

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
15
2
6
25
Merhaba, son reglin son gününün üstünden geçen 36. Gün bugün, c.tesi test yaptım negatif, c.tesi pazar ve bugün alt karın ağrısı regl ağrısı gibi , göğüste şişme var ucunda acı ağrı oluyor ama kendinde yok , iki gün geciktirici aldım özel güne denk gelmesin diye , hala regl olmadım yani hamilelik var mıdır geç döllenme vs bisiler okudum ,hastaneye gitmeye korkuyorum gebelik olmazsa diye

Merhaba geciktirici aldıysanız oda etkilemiş olabilir . Normalde kaç günde bir adet oluyorsunuz ?
Bunların hepsi regli ve gebelik belirtisi ama regliniz üzerinden 6-7 gün geçtiyse idrar testinde rahatlıkla cıkar

Bugün test yapmadım regl olmazsam o zaman çarşamba kan vereyim çıkar herhalde varsa değil mi peki bebis yoksa neden olabilir
Evet canım regli olmazsan istersen için rahat etmesi için bi kaç gün bekle öyle kan ver.
Kesin sonuç almak için. Olmama sebebi de bir çok sebebi olabilir. Senin hormonlarına eşinin de bi sperm testi falan vermesi gerekebilir

Merhaba adetim 3 gun gecikti normlde gecikmez ve 2 gundur sol kasigimdan bacagima vuran agri var hala devam ediyor bisy varmidir
normal de gecikme yok diyorsan bi ihtimal olabilir ama kasıktan bacağa vuran ağrının regli belirtisi olup olmadığını bilmiyorum en azından ben yaşamadım. Düzenli de regli görüyorsanız adet gecikmesiyle test verebilirsiniz varsa pozitif çıka r

Normalde benm kasıklarm agrimaz iki gundur agri var test yok elimde suan yarinda olmazsam kan vericem insallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…