Evet çevremde çok oldu. Kam tahlilinde pozitif ama testde negatif çıkan çok kişi tanıyorum. Bence en sağlıklısı bir sağlık ocagına git sabah kan tahlili ver kanda yanılma payı yokArkadaşlar merhaba adetim 10 gün gecikti. Ayın 16 sında olmam gerekiyordu. Zaten hiç adet belirtilerim yok olacak gibi de hissetmiyorum. Eşimle birlikteliğim olduğu için 2 gün gecikmeyle test yaptım sonuç negatif. 2 gün geciktiği için negatifin kesin sonuç olduğunu düşünüyorum. Testin yanılma payı var mıdır? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ve tekrardan test yapmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Çalıştığım için doktora gidemedim en kısa sürede gitmeye çalışacağım. Hayırlısı Allah’tan bakalımEvet çevremde çok oldu. Kam tahlilinde pozitif ama testde negatif çıkan çok kişi tanıyorum. Bence en sağlıklısı bir sağlık ocagına git sabah kan tahlili ver kanda yanılma payı yok
Benim adetim 5 gün geçti aynı sizin gibi kasıklarım ağeıyordu sabah akşam ağlıyordum artık meğersem göbegim düşmüş. Bende çok sevinmiştim eşimle beraber ama nasip. Yani yalnış anlamayın lütfen umutsuz olun demiyorum ama testte pozitif görmeden hevese kapılmayın sonra insan çok üzülüyor. İnşallah hamilesinizrMerhabalar benim adetim 11 gündür bitti ama bende kahverengi akinti ve kasıklarımda ağrı sırtımda agri ha adet. Olacakmisim gibi geliyor neden boyle oluyo bide şişkinlik hisi var acaba hamilemiyim acill cevap lütfen
Ama benim kasıklarım sadece agrimiyor kahverengi akinti var bide adet olacakmisim gibi sanci yumurtalıklarim ağrıyorBenim adetim 5 gün geçti aynı sizin gibi kasıklarım ağeıyordu sabah akşam ağlıyordum artık meğersem göbegim düşmüş. Bende çok sevinmiştim eşimle beraber ama nasip. Yani yalnış anlamayın lütfen umutsuz olun demiyorum ama testte pozitif görmeden hevese kapılmayın sonra insan çok üzülüyor. İnşallah hamilesinizr
Bir test yapın isterseniz. Ama yeniyse idrar testinde çıkmayabilir. Eğer müsaitseniz sağlık pcagında kanda verebilirsiniz kanda hemen çıkıyor. İnşallah hamilesindirMerhabalar benim adetim 11 gündür bitti ama bende kahverengi akinti ve kasıklarımda ağrı sırtımda agri ha adet. Olacakmisim gibi geliyor neden boyle oluyo bide şişkinlik hisi var acaba hamilemiyim acill cevap lütfen
Ama benim kasıklarım sadece agrimiyor kahverengi akinti var bide adet olacakmisim gibi sanci yumurtalıklarim ağrıyor
İns canım benim beklicem umarım vardirBir test yapın isterseniz. Ama yeniyse idrar testinde çıkmayabilir. Eğer müsaitseniz sağlık pcagında kanda verebilirsiniz kanda hemen çıkıyor. İnşallah hamilesindir
Günlerimiz gecikmemiz aynı canım bende günüme bi gün kala yaptım negatif çıktı yumurta tembelliği olduğu için bende bugüne kadar bekledim belki geç döllenme olmuştur diye inşallah güzel sonuçlar alırız en kısa zamanda kan verin belki kist oluşmuş olabilirArkadaşlar merhaba adetim 10 gün gecikti. Ayın 16 sında olmam gerekiyordu. Zaten hiç adet belirtilerim yok olacak gibi de hissetmiyorum. Eşimle birlikteliğim olduğu için 2 gün gecikmeyle test yaptım sonuç negatif. 2 gün geciktiği için negatifin kesin sonuç olduğunu düşünüyorum. Testin yanılma payı var mıdır? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ve tekrardan test yapmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yok testi yaptığımda daha iki gün geçmişti. Pek gecikmem olmaz.10 gün gecikmeye çıkması lazımdı testte daha önce böyle gecikmelerin oldu mu?
Çıkması lazım ama için rahat etmiyorsa birkaç gün sonra tekrarla testiYok testi yaptığımda daha iki gün geçmişti. Pek gecikmem olmaz.
Bende öyle düşünüyorum ama çevremde testi negatif çıkıp hamile kalan kişileri duydum. Belki burda da başına gelen olmuştur diye sormak istedim.Çıkması lazım ama için rahat etmiyorsa birkaç gün sonra tekrarla testi
Varmış ben okumuştum o yüzden tekrarla dedimBende öyle düşünüyorum ama çevremde testi negatif çıkıp hamile kalan kişileri duydum. Belki burda da başına gelen olmuştur diye sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?