Hamilelik ihtimali var mı?

medusa-a

Believe in yourself ⭐️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
351
174
53
33
Arkadaşlar merhaba adetim 10 gün gecikti. Ayın 16 sında olmam gerekiyordu. Zaten hiç adet belirtilerim yok olacak gibi de hissetmiyorum. Eşimle birlikteliğim olduğu için 2 gün gecikmeyle test yaptım sonuç negatif. 2 gün geciktiği için negatifin kesin sonuç olduğunu düşünüyorum. Testin yanılma payı var mıdır? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ve tekrardan test yapmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evet çevremde çok oldu. Kam tahlilinde pozitif ama testde negatif çıkan çok kişi tanıyorum. Bence en sağlıklısı bir sağlık ocagına git sabah kan tahlili ver kanda yanılma payı yok

Merhabalar benim adetim 11 gündür bitti ama bende kahverengi akinti ve kasıklarımda ağrı sırtımda agri ha adet. Olacakmisim gibi geliyor neden boyle oluyo bide şişkinlik hisi var acaba hamilemiyim acill cevap lütfen

Evet çevremde çok oldu. Kam tahlilinde pozitif ama testde negatif çıkan çok kişi tanıyorum. Bence en sağlıklısı bir sağlık ocagına git sabah kan tahlili ver kanda yanılma payı yok
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Çalıştığım için doktora gidemedim en kısa sürede gitmeye çalışacağım. Hayırlısı Allah’tan bakalım

Merhabalar benim adetim 11 gündür bitti ama bende kahverengi akinti ve kasıklarımda ağrı sırtımda agri ha adet. Olacakmisim gibi geliyor neden boyle oluyo bide şişkinlik hisi var acaba hamilemiyim acill cevap lütfen
Benim adetim 5 gün geçti aynı sizin gibi kasıklarım ağeıyordu sabah akşam ağlıyordum artık meğersem göbegim düşmüş. Bende çok sevinmiştim eşimle beraber ama nasip. Yani yalnış anlamayın lütfen umutsuz olun demiyorum ama testte pozitif görmeden hevese kapılmayın sonra insan çok üzülüyor. İnşallah hamilesinizr

Ama benim kasıklarım sadece agrimiyor kahverengi akinti var bide adet olacakmisim gibi sanci yumurtalıklarim ağrıyor

Bir test yapın isterseniz. Ama yeniyse idrar testinde çıkmayabilir. Eğer müsaitseniz sağlık pcagında kanda verebilirsiniz kanda hemen çıkıyor. İnşallah hamilesindir

Eğer hamile değilseniz özür dilerim ama ben şubatın 10u falan olmaıs lazım gittim çıkmadı hatta doktor adet söktürücü verdi bende madem gebelik yok gittim covid aşımın 2.sini oldum sonra şubat 23 gibi sanırım arkadaların ısrarıyla tekrar test yaptığımda çift çizgiyi görüp akşamına özelde kan vermiştim.

Günlerimiz gecikmemiz aynı canım bende günüme bi gün kala yaptım negatif çıktı yumurta tembelliği olduğu için bende bugüne kadar bekledim belki geç döllenme olmuştur diye inşallah güzel sonuçlar alırız en kısa zamanda kan verin belki kist oluşmuş olabilir

10 gün gecikmeye çıkması lazımdı testte daha önce böyle gecikmelerin oldu mu?

Çıkması lazım ama için rahat etmiyorsa birkaç gün sonra tekrarla testi
Bende öyle düşünüyorum ama çevremde testi negatif çıkıp hamile kalan kişileri duydum. Belki burda da başına gelen olmuştur diye sormak istedim.

Bende öyle düşünüyorum ama çevremde testi negatif çıkıp hamile kalan kişileri duydum. Belki burda da başına gelen olmuştur diye sormak istedim.
Varmış ben okumuştum o yüzden tekrarla dedim

Doğum kontrol hapı bırakalı yaklaşık 3.4 ay oluyor.gebelik düşündüğüm için bıraktım.
İlk 2 ay düzenli günü gününe 28 günde geldi adetlerim fakat sonra düzensizleşti,bu arada çikolata kistim var 3 cm. Ama senelik kontrollere gidiyorum 4.5 senedir var bende bu kist. Herhangi bir problem yok kan tahlillerimde de.

Konu şu.
kahverenki akıntı lekelenmelerim oldu 2 aydır arada bi kez adet oldum bitti 3 gün sonra tekrar başladı felan ayda 7.8 gün toplam anca belki temizim yani sürekli böyle kahverengi lekelenmeler oluyor adet günün 12 ocaktı 35 günlük döngüme göre.bugün ilişki sırasında lekelenme kırmızı kan döndü rahatsız oldum dedim herhalde tetikledi kanamayı adet oldum zaten günüm geçmişti lekelenmeler vardı kahverengi. Lavaboya gidince de geldi biraz sonra normal kahverengi gibi oldu kesildi gibi yani gün içinde gene izleyeceğim durumu ama böyle birşey yaşayan var mı
Doktora 2.3 hafta sonra ancak gidebileceğim dizlerinde fikirlerini almak istedim.
Gebelik olabileceğini düşünmüyorum lekelenme ve kanama gibi şeyler yaşadığım için. Zaten umudum yok negatif görmekten yıldım çok kötü bir his.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi yaşayan varsa yazabilir misiniz doktora gidene kadar en azından
Panik biriyim malesef korkuyorum çok.
Ve temiz kalamamak sürekli lekelenme kahverengi akıntı olması 2 aydır canımı Sıkıyor. Çikolata kistinden olabilir biliyorum bekarkende yaşadım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…