HAMİLELİK İHTİMALİ VAR MI?

bilmemki_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
15
2
86
Kızlar 29 gün önce ilişki yaşadım. Boşalma vajinanın içine değil anüs kısmına oldu. Vajinaya sızmış olabilir diye o gün ella aldım. 3 gün sonra 9 gün süren kanamam oldu (adet diyebilir miyim buna bilmiyorum).

Bu ay adetimin 3. gecikme gününde bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Geçen bunca zamana, teste ve ellaya rağmen hamile olabilir miyim korkusu yaşıyorum. Geç döllenme diye bir durum varmış. Bir de ilişkiden 19 gün sonra bir gün süren pembe, kahve lekelenmem oldu. Asıl bu beni tedirgin eden.
Lütfen tepki göstermeyin fikirlerinize ihtiyacım var.

Kızlar 29 gün önce ilişki yaşadım. Boşalma vajinanın içine değil anüs kısmına oldu. Vajinaya sızmış olabilir diye o gün ella aldım. 3 gün sonra 9 gün süren kanamam oldu (adet diyebilir miyim buna bilmiyorum).

Bu ay adetimin 3. gecikme gününde bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Geçen bunca zamana, teste ve ellaya rağmen hamile olabilir miyim korkusu yaşıyorum. Geç döllenme diye bir durum varmış. Bir de ilişkiden 19 gün sonra bir gün süren pembe, kahve lekelenmem oldu. Asıl bu beni tedirgin eden.
Lütfen tepki göstermeyin fikirlerinize ihtiyacım var.
Hamile değilsin hormon ilaçları dengeyi değiştirir. Streste bunu tetikler

Hamile değilsinizdir içtiğiniz şey gecikme yapabilir soğan suyu kaynatıp için regliniz hemen gelir

Arkadaşlar merhaba, acil cevap verir misiniz kafayı yemek üzereyim..
Kusura bakmayın utanarak anlatıyorum.🥺
3 ocak da sürtünme İle ilişki yaşadım ve boşalma vajınamın 10 cm falan üstüne oldu hemen ıslak mendille sildim ve yıkadım, 2 saat sonra da ella hapını kullandım normalde reglim 21 ocakta olması gerekirken 19 ocakta oldu ve 5 6 gün sürmesi gereken reglim 2 gün sürdü ve cok az bir kanamam oldu ve midem bulanıyor psikolojik olarak mı yoksa ella hapının etkisi mi bildemedim bu yerleşme kanaması falan da deniliyor o falan dıe korkuyorum.

3 ocak da sürtünme İle ilişki yaşadım ve boşalma vajınamın 10 cm falan üstüne oldu hemen ıslak mendille sildim ve yıkadım, 2 saat sonra da ella hapını kullandım normalde reglim 21 ocakta olması gerekirken 19 ocakta oldu ve 5 6 gün sürmesi gereken reglim 2 gün sürdü ve cok az bir kanamam oldu ve midem bulanıyor psikolojik olarak mı yoksa ella hapının etkisi mi bildemedim bu yerleşme kanaması falan da deniliyor o falan dıe korkuyorum.
Hemen hemen aynı durumdayız benim reglimde 7 gün erken geldi bildiğin regli gibi ne olucak bilmiyorum sende durum noldu bilgi verirmsn abla :(

Hemen hemen aynı durumdayız benim reglimde 7 gün erken geldi bildiğin regli gibi ne olucak bilmiyorum sende durum noldu bilgi verirmsn abla :KK43:
Ben regl oldum 1 hafta erken geldi yine ama bu sefer tam 5 gun sürdü ilk reglim 3 gun sürmüştü idrardan test de yapmıştım negatıftı artık ihtimal yoktur dıe kan da vermedim 😑

Benimde 13 ilişkim oldu 14 Ella yuttum 15 inde regl gibi kanamam oldu sonrasında 4 gün sürdü kesildi normalde 24 regl olmam gerekiyordu 25 ini bekliyorum canm regl olmazsam kan testi yapcm

korkma ella vs o ilaçlar bünyeyi mahvediyor bende kullanalım üç ay oldu hala vucudum da belirtileri var yapabiliyorsan bi kan testi yap idrar testini de belli aralıklarla yap ama hamilelik olacağını sanmıyorum o çok tehlikeli bir ilaç reglin üç ay daha düzensiz gelir

Ben kan verdim negatif çıktı ilişkiden 11 gün sonra
ilişkiden en az 14 gün geçmiş olması lazım en doğrusu için de regl zamanı hatta regl gecikmesinden veriliyor erken yapmışsın varsa bile çıkmaz

Back
X