Hamilelik ihtimali var mı

elif2332

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
2
0
1
25
2 ay önce iliskiye girdim ella almama bile gerek yoktı ama zevk suyundan suphelendim ilk ay reglim kısa surdu bu ay normal bi sekilde regl oldum bir sürü idrar testi de yaptım ama icim rahat etmiyor bu kadar seye gebelik ihtimalim yoktur dimi

2 ay önce iliskiye girdim ella almama bile gerek yoktı ama zevk suyundan suphelendim ilk ay reglim kısa surdu bu ay normal bi sekilde regl oldum bir sürü idrar testi de yaptım ama icim rahat etmiyor bu kadar seye gebelik ihtimalim yoktur dimi
:KK48:Rüzgar esse hamile miyim diye korkmaya gerek yok. Tıbben öyle kolay bir şey değil. İki ay geçmiş bir de yani🤣 Millet gebe kalayım diye uğraşıp duruyor bir çaba emek var, bu kadar kolay olursa bir mucize olur sizin için😅

Gecenlerde de bu tarz bir şey yazan biri vardı o sen mıydın? Aralıkta mi ne yaşanmış olay kaç ay geçmiş daha hamile miyim diyodu. Hamile olmanı suphelendiren durum nedir acaba? Adette olmuşsun 2 kere. İçin rahat etmiyorsa niye korunmadin anlamıyorum ?

Back
X