Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. Zaten 5 hafta olmuş regl de olmuşsun. Hamile olsaydın 3 hafta önce haberin olurdu.Merhaba yaklaşık 5 hafta önce korunmasız ilişkim oldu ara kanamam da oldu ilişkiden sonra 2hafta boyunca hep test yaptım negatif çıktı sonra da tam olmam gereken zamanda regl oldum hamile olma durumu yoktur dimi
Hiç yoktur merak etme. Dediğim gibi olsaydı ilişkiden 2 hafta sonra çıkardı teste. Allah hazır olduğunda nasip etsin inşallah.Bugün mesela regl olmam lazım ama olmadım ama hamilelik ihtimali hiç yoktur dimi ilişkiden sonra regl oldum çünkü
Abla ben sana özel mesaj gönderdim gördün mü bilmiyorum Ama burdan soruyim en iyisi ben 16 yaşındayım erkek arkadaşım falan dahi yok benim hiç bir cinsel birlikteliğim ilişkim falan yok olmadı Mayıs ayında teyzemler geldi bize yurt dışından onun da 4 erkek oğlu var hepsi bizde kaldı ister istemez hepimiz aynı banyoyu kullandık asıl sorum şu abla bizim ev küvet banyo orda sperm fln bişey varsa bende bilmeden 2 dk sonra oraya oturduysam hamilelik olur mu abla aklına nerden geldi diceksin 11 mayıstan benden Mora yakın kırmızı pembe gibi ama kırmızıya yakın mor gibi akıntı ile birlikte kırmızı gibi kan geldi sonra 11 gün sonra regl oldum ama regl olmadan önce internette tutunma kanaması dediği için bundan çok korktum abla 2 ci adetimi oldum pıhtılı 3 tane erken gebelik silik çıktı ama çoğu kişide hep yalancı pozitif çıkmış en son 20 haziranda kaset test yaptım negatif 4 tane kaset test yaptım abla farklı günler negatif en sonu 20 haziranda yaptım negatif olsaydı çıkardı demi abla 21 haziran akşamı leke geldi 22 haziran sabah bi kalktım iyice sökülmüş abla bi tehlike var mı sık idrara çıkma var sadece bende ama uyanık olduğum zamanlar geceleri yok cevap verirsen sevinirimHiç yoktur merak etme. Dediğim gibi olsaydı ilişkiden 2 hafta sonra çıkardı teste. Allah hazır olduğunda nasip etsin inşallah.
Abla ben sana özel mesaj gönderdim gördün mü bilmiyorum Ama burdan soruyim en iyisi ben 16 yaşındayım erkek arkadaşım falan dahi yok benim hiç bir cinsel birlikteliğim ilişkim falan yok olmadı Mayıs ayında teyzemler geldi bize yurt dışından onun da 4 erkek oğlu var hepsi bizde kaldı ister istemez hepimiz aynı banyoyu kullandık asıl sorum şu abla bizim ev küvet banyo orda sperm fln bişey varsa bende bilmeden 2 dk sonra oraya oturduysam hamilelik olur mu abla aklına nerden geldi diceksin 2 ci adetimi oldum pıhtılı 3 tane erken gebelik silik çıktı ama çoğu kişide hep yalancı pozitif çıkmış en son 20 haziranda kaset test yaptım negatif 4 tane kaset test yaptım abla farklı günler negatif en sonu 20 haziranda yaptım negatif olsaydı çıkardı demi abla 21 haziran akşamı leke geldi 22 haziran sabah bi kalktım iyice sökülmüş ablaHiç yoktur merak etme. Dediğim gibi olsaydı ilişkiden 2 hafta sonra çıkardı teste. Allah hazır olduğunda nasip etsin inşallah.
Ya saçma sapan sürekli konu açıp her konuda saçmalıklarını mı soracaksın? birliktelik yok bir şey yok 100 tane test yapmışsın adet olmuşsun yemin mi edelim yazılı beyanat mı verelim noter onaylı belge mi verelim ne istiyorsun tam olarak?Abla ben sana özel mesaj gönderdim gördün mü bilmiyorum Ama burdan soruyim en iyisi ben 16 yaşındayım erkek arkadaşım falan dahi yok benim hiç bir cinsel birlikteliğim ilişkim falan yok olmadı Mayıs ayında teyzemler geldi bize yurt dışından onun da 4 erkek oğlu var hepsi bizde kaldı ister istemez hepimiz aynı banyoyu kullandık asıl sorum şu abla bizim ev küvet banyo orda sperm fln bişey varsa bende bilmeden 2 dk sonra oraya oturduysam hamilelik olur mu abla aklına nerden geldi diceksin 2 ci adetimi oldum pıhtılı 3 tane erken gebelik silik çıktı ama çoğu kişide hep yalancı pozitif çıkmış en son 20 haziranda kaset test yaptım negatif 4 tane kaset test yaptım abla farklı günler negatif en sonu 20 haziranda yaptım negatif olsaydı çıkardı demi abla 21 haziran akşamı leke geldi 22 haziran sabah bi kalktım iyice sökülmüş abla
AdChoices
ADVERTISING
Ya abla niye bilmiyorum korkuyorumYa saçma sapan sürekli konu açıp her konuda saçmalıklarını mı soracaksın? birliktelik yok bir şey yok 100 tane test yapmışsın adet olmuşsun yemin mi edelim yazılı beyanat mı verelim noter onaylı belge mi verelim ne istiyorsun tam olarak?
tedavi ol.Ya abla niye bilmiyorum korkuyorum