Hamilelik ihtimali?

Letafet1995

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
35
6
86
30
Herkese merhaba.
22 Şubat tarihinde sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım. 8 Martta ise normal şekilde regl oldum. Şu an reglime 3 gün var fakat bugün tuvaletteyken peçetede kahverengi, implantasyon kanamasına benzer bir lekelenme gördüm. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Bu hamilelik belirtisi midir? Regl olduktan sonra implantasyon kanaması olabilir mi?

Daha önce adet oldum diyorsun daha sonrasında hamile kalman sence mantıklı mı

Adet olcan o yüzden önden kahverengi akıntı gelmiş hamilelik ne alaka ?
Daha 3 gün var, arkasından da kanama olmayınca garip geldi. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştım. Bir de tam olarak kahverengi bir lekeden ziyade sıvı bir akıntı tarzındaydı o yüzden panikledim. :(

Daha 3 gün var, arkasından da kanama olmayınca garip geldi. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştım. Bir de tam olarak kahverengi bir lekeden ziyade sıvı bir akıntı tarzındaydı o yüzden panikledim. :KK43:
Böyle birşey imkansz

Merhabalar. 1 gun gecikmeli olarak regl oldum ancak hic olmayan bir sey oldu 1.gunun sonunda kesildi ve 2. Gun sadece leke geldi. 3 gundur bir sey yok su an asiri bel ve bacak agrisi yasiyorum. Yerlesme kanamasi mi diye dusundum ama normal regl kanamasina benziyordu. Bu durumu yasayip hamile olan var mı? Yardimci olursaniz sevinirim.

Korkudan ölüyorsunuz hem de bişeyden geri kalmıyorsunuz. Kaç kere gebelik yaşadın da kaç kere implantasyon kanaması geçirdinde öyle sanıyorsun. Adet görmüşsün hamile miyim diye soruyorsun korku sen nelere kadirsin...

Döllenen yumurta 40 gün bekleyip yerleşmiş senin hesabına göre alemsin :) 22 şubat benim ovulasyon günümdü şuan 10 haftalık hamileyim. Yani şuan 10 haftalık olman gerekirdi canım.

Back
X