Hamilelik ihtimali??

techno_girl

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
34
9
286
Merhaba kızlar, geçen ayki adetim 15 şubattaydı, Takvimim uygulamasına göre yumurtlama günüm olan 1 martta eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Ve 10 gün sonra 11 martta ara ara sadece kahverengi leke geldi ve 1 2 gün sürdü. Adetim her ay düzenli, tam gununde gelir, yani dün başlaması gerekiyordu ama peçeteyle baktığımda tertemiz, hiçbir şey yok. Sizce hamilelik olabilir mi? Bugün adetimin 2. Günü olmalıydı normalde. Ne zaman test yapmalıyım?

Bugün yaptım ve negatif çıktı. Ancak hala adet olmadım ve göğüslerimde hassasiyet var. Birkaç gün önce gelen kahverengi akıntı neyim nesiydi anlamadım

Merhaba arkadaşlar bu forumu okuyordum ama yeni üye olabildim tecrübeli arkadaşlara sorum olacaktı. Adetim düzenli değil ama çok umursayan biri de olmadım 30 günde bir oluyorum ama evlendiğimden beri düzene girdi ne yalan söyleyeyim 6 aylık evliyim ve cocuk dusunmuyoruz henüz (aslında ben düşünmüyorum ) adete yakın hamilelik riski olmaz diye düşünüp adete 3 gün kala beraberlik oldu. Adet belirtilerim var gögüs ağrısı özellikle bel ağrısı arada kasıklarıma kramp giriyor 1 gun gecti ama olmadım. Acaba adet olur muyum yoksa idrar testi için ne kadar beklemeliyim. Hiç hazırlıklı değildim yaza düşünüyordum sigara kullanıyorum bırakırım falan biraz kendımı kotu hıssettım korktum eger hamıle kaldıysam bebek için. Yanı benım gıbı ılıskı yasayıp hamıle kalan oldu mu belirtileri nasıldı bi

Hala adet olmadım umutlanmak istemiyorum ama idrar testi ne zaman yapmalıyım cevaplayabılecek yok mu

Benımde adete yakın oldugu ıcın kafam karıstı ama bugunde hasta olmadım bekleyelım bakalım 5 gun daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…