• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ihtimali???

Cancancan333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
132
58
48
Kızlar merhaba bu sene için bebek planlamıyorduk yaza tayin durumundan… reglime 8 9 gün kadar var ama 3 gündür aşırı göğüs hassasiyetim ara ara kasıklarımda ağrı var 3 gün önce ilk vajina kısmıma ağrı saplanır gibi oldu öyle fark ettim sonradan göğüs hassasiyeti ağrısı eklendi. Bu gün de iyice midem bulanıyor artık o psikolojiye girdiğim için midir bilmiyorum ama midem de kötü göğüslerim de aynı durumda. Cinsel ilişki olarak da zaten korunuyoruz bu ay 2 kere ilişkinin başında prezervatifsiz kısa bi şekilde devam ettik sonra prezervatif takmıştı bu ay ben dişimi falan çektirdim üzerine antibiyotik falan da kullandım 4 5 gün böyle bi durum varsa zararı olur mu ? Hamilelik ihtimali nedir. Belirtiler bu kadar erken başlar mı sizce ?

Sanmıyorum aşkım hamile kalma o kadar kolay değil maalesef yumurtlama döneminde hissetmişsindir kendini dinlediğin için

Sanmıyorum aşkım hamile kalma o kadar kolay değil maalesef yumurtlama döneminde hissetmişsindir kendini dinlediğin için
Ama öyle bi ağrı oldu ki göğsümde şu an sağ koltuk altıma acısı çökmüş resmen bu kadar erken de böyle bi belirti olur mu bilmiyorum

Kızlar merhaba bu sene için bebek planlamıyorduk yaza tayin durumundan… reglime 8 9 gün kadar var ama 3 gündür aşırı göğüs hassasiyetim ara ara kasıklarımda ağrı var 3 gün önce ilk vajina kısmıma ağrı saplanır gibi oldu öyle fark ettim sonradan göğüs hassasiyeti ağrısı eklendi. Bu gün de iyice midem bulanıyor artık o psikolojiye girdiğim için midir bilmiyorum ama midem de kötü göğüslerim de aynı durumda. Cinsel ilişki olarak da zaten korunuyoruz bu ay 2 kere ilişkinin başında prezervatifsiz kısa bi şekilde devam ettik sonra prezervatif takmıştı bu ay ben dişimi falan çektirdim üzerine antibiyotik falan da kullandım 4 5 gün böyle bi durum varsa zararı olur mu ? Hamilelik ihtimali nedir. Belirtiler bu kadar erken başlar mı sizce ?
İmkansız canım. Regline 8 9 gün varsa yumurtlaman bir kaç gün önce bitmiş demektir bebek henüz oluşamaz zaten. Bebeğin ortalama oluşma süresi 14 gün. Tek öğrenmenin yolu gecikmede test yapmak. Ayrıca bırak şuanı bu belirtileri yeni hamile kaldığını öğrendiğinde bile görmezsin. Mide bulantısı vs gibi belirtiler 6 7. Gebelik haftasından itibaren başlar. Gecikme ve öncesinde görebileceğin en fazla belirti adet olacak gibi kasık göğüs ağrısı ve vajinal akıntıda artış. O da zaten regl belirtileriyle çok benziyor genelde ayırt edilemeyebilir. Maalesef psikolojik yapıyorsun şuan canım. Şüphen varsa gecikmede test yap inşallah gönlünce olur 🙏❤️

Yani gebelik varsa bile bu belirtiler için henüz erken. Sanmıyorum ama gebelik varsa o kadar erken dönemde alınan antibiyotik vs hasar bırakmaz. Çünkü çok erken dönemde hasar verecek kadar etki ettiyse gebelik tutunmaz ve sen fark etmeden adet olursun biter.

Back
X