Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İhtimal hep var canım ama burda takip ediyorsan ne kadar uğraşan var gebe kalmak için ben yumrtlama günümde değildim adet günüm bir kaç gün kala korunmasız tek ilişki ile 2 ci kızıma gebe kalmıştım 3 istiyorum 6 yıldır hiç korunmuyorum ama olmadı yani nasip kısmet işi evliysen dert etme olursa olsun evli değilsen önlemini al yinede ne olur ne olmaz
İhtimal hep var canım ama burda takip ediyorsan ne kadar uğraşan var gebe kalmak için ben yumrtlama günümde değildim adet günüm bir kaç gün kala korunmasız tek ilişki ile 2 ci kızıma gebe kalmıştım 3 istiyorum 6 yıldır hiç korunmuyorum ama olmadı yani nasip kısmet işi evliysen dert etme olursa olsun evli değilsen önlemini al yinede ne olur ne olmaz
ya evli degilim icim rahat benim sevgiliminde rahat gelmedi diyor ama akıyorya hep yani ondan süphe ediyoruz ikimizde birbirimizden eminiz yani ona güveniyorum zaten kendi zevki icin öyle bisey yapmaz ama akıyor yani hep diyor ic hap diyor ama düzenimidr bozmak istemiyorum bugün bitti yumurtlama dönemim
ya evli degilim icim rahat benim sevgiliminde rahat gelmedi diyor ama akıyorya hep yani ondan süphe ediyoruz ikimizde birbirimizden eminiz yani ona güveniyorum zaten kendi zevki icin öyle bisey yapmaz ama akıyor yani hep diyor ic hap diyor ama düzenimidr bozmak istemiyorum bugün bitti yumurtlama dönemim
Hormonları alt üst ettiği doğru fakat ihmale gelmez kendinden eminsende sorun yok kafaya takarsan önümüzdeki ay regl gecikmesi yaşarsın stresten eminsen kafanada takma
İhtimal var ama yumurtlama döneminde ertesi gün hapı ise yaramaz...
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değil gebelik engellemez, yumurtlamayı engeller, yumurtlama döneminde yumurta varsa ertesi gün hapini boşuna içmiş olursun