Hamilelik ile ilgili özel hastanede hsg

Hasta12

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
152
53
13
24
İzmirde özel hastanede hsg ücreti sizce ne kadardır kızlar hamile kalmaya çalışıyorum ama devlet hastanesi de randevu bulamadım ücreti makul gelirse özelde yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben bugün anestesisiz 3500e çektirdim canim

Peki nasıldı nasıl geçti hangi hastane ağrı sızı oldu mu sonucun inşallah iyi çıkmıştır
Can hastanesi bayağı acılı geçti benim tiplerden biri kapalı cikti maalesef , acı cekmemin sebebi bu olabilir:)) normalde tüpler açıksa fazla acı olmuyormuş çünkü

Can hastanesi bayağı acılı geçti benim tiplerden biri kapalı cikti maalesef , acı cekmemin sebebi bu olabilir:)) normalde tüpler açıksa fazla acı olmuyormuş çünkü
Yaa bende düşünüyorum ama benim acı eşiğim ona dayanır mı bilmiyorum araştırıyorum şuan. Peki tüp açıldı mı senin

Yaa bende düşünüyorum ama benim acı eşiğim ona dayanır mı bilmiyorum araştırıyorum şuan. Peki tüp açıldı mı senin
Kizlar yurt dışındayım türkiyede çekilcem burda yapmıyorlar tüplerin tıkalı olduğunu nasıl başka anlarız? Semptomları nelerdir? izmirr3595 C kollu cihazmıydı peki hastanedeki cihaz?

Biri açıldı ama diğerinde geçiş çok az dediler canim sanırım tam da açık değil.. benim acı eşiğinde düşük değildir ama bayağı kotu olmuştum.ogun tabi kendimi çok kastım ondanda kaynaklı olabilir tikanikliktanda.. bakalım diğer ay tedavi için goruscez doktorla :)

Kizlar yurt dışındayım türkiyede çekilcem burda yapmıyorlar tüplerin tıkalı olduğunu nasıl başka anlarız? Semptomları nelerdir? izmirr3595 C kollu cihazmıydı peki hastanedeki cihaz?
İdrar yolu enfeksiyonu, vajinit vs bunları gecirdiyseniz az da olsa onların kapatma ihtimali var.. ben bu sene çok enfeksiyon gecirdim ve bir senedir çocuk olmayınca kesin tuplerim kapandı dedim.ve doğru çıktı bir nevi :)

Ozmn bende bı baktırmam lazım bende enfeksiyon geçirdim baya bu sene

Anladım ben şeyi merak ettim canım hastanedeki cihaz C kollumuydu? Devlette mi çektin filmi? Sancı olmuş ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…