Hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur

YAREN&YAREN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
49
0
86
39
Denizli
KIZLAR DÜĞÜNÜM VAR BU HAFTADA İŞİM GEREĞİ BAZEN AĞIR KALDIRMAM GEREKİYO HAMİLELİK İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA TEST YAPINCA BELLİ OLUR CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.:CüvCüv:

bi arkadaşım kendisi test yapmıştı, hamile çıkmıştı. sonrada doktora gidip tahlil yaptırdı. 15 günlük hamile olduğunu söylemişti.

kıztest yparsın
bıde o ay adetın gelmez hıc mı duymadın sen bu olayları
kac yasındasın bakiim

7-8 günden sonra belli olur adetinin gecikmesine gerek yok.birde yeni evleniyorsan çocuk için neden bu kadar acele ediyorsun kusura bakma meraktan soruyorum cevaplamak zorunda değilsin

niye bukadar eminsinki canım hamile olacağından bu kadar ayrıntılı düşünme bence ..senin ki doğmamış çocuğa don biçmek misali olmuş.. bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım belki bi kaç ay sonra gebe kalabilirsin..ama için rahat olsun istiyosan ilişkiden 10 sonra falan belli oluyo sanırım testin özelliğine bakıyo daha olmadı kan testi yaptır o daha çabuk ve kesin belli ediyo..

evet ben ilişkiden kaç gün sonra yaptığımı saymadım ama test yaptığımda hamileydim sonra doktora gittim 3 haftalık hamile çıktım daha dün öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…