Hamilelik ilk haftaları

Manisamuradiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
277
En iyi cevaplar
1
152
53
Kızlar merhaba hamileliğin ilk zamanlarında çok ağrı çeken oldu mu bu beni çok endişelendiriyor kramplar yumurtalıklarım ve bel ağrısı yaşıyorum bu süreç ne zamana kadar sürer?

Kac haftaliksinız doktorunuza iletin agriniz oldugunu mutlaka ilac ve istirahat onerecektir kasilma varsa rahimde agriyı o da yapabilir

Kac haftaliksinız doktorunuza iletin agriniz oldugunu mutlaka ilac ve istirahat onerecektir kasilma varsa rahimde agriyı o da yapabilir
Tahmini 1 aylık oldugunu söyledi beta güzel ilerliyo dedi yeni öğrendim ben gebeliğimi tuhaf ağrılar işte çözemiyorum

Hamileligim 9 ay boyunca kusma ve ağrılarla geçti.Vucudumun her zerresi ölümüne ağrıyordu.Hicbir tıbbi sorunum yoktu gebelik boyunca.Doktoruma da söylemiştim çok normal,bazı insanın vücudu çok ağrı yapar gebeliğe geç alışır beden demisti.

Aynen ilk gebelik ya bir de büyük ihtimal vücut adapte sürecin de teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum

Çok şiddetli değilse düşünmeyin. Çünkü üzerine düştükçe ağrı oluyor. Başlarda bende kasıklarımda ağrı sancı oldukça kendimi dinliyordum. Sonra saldım ağrılarım azaldı. Psikolojik olarak bile etkileniyor olabilirsiniz

Evet haklısınız yok azaldı zaten tahmini tutunma ağrısıydı binlerce sebep olabilir kendimi rahatlatıyorum gebeyim sonucta her türlü belirti olabilir diyip takmamak en iyisi stresten uzak duralım

Evet haklısınız yok azaldı zaten tahmini tutunma ağrısıydı binlerce sebep olabilir kendimi rahatlatıyorum gebeyim sonucta her türlü belirti olabilir diyip takmamak en iyisi stresten uzak duralım
Kesinlikle stresten uzak durun üzerine düşmeyin şiddetli olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…