Hamilelik istiyorum

mirmire

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
60
34
8
35
Merhaba hanımlar. Siteye henüz üye oldum. Sormak ve yardımlarınızla kendime destek olmak istiyorum. 7 önce 20 haftalık gebeliğim sonlandı. Sonrasında doktor gebelik planlayabileceğimizi söyledi. Fakat kaç aydır her regl sonrası hayal kırıklığına uğruyorum. Reglime 6 gün bardı bugün HCG verdim 0,1. Acaba yükselir mi diye düşünmekten kafayı yicem. Rahat bırakamıyorum kendimi. Testlerimiz temiz. Ovülasyon takibi yapıyorum. Folik asit kullanıyorum. 1 dolu 1 boş ilişki deniyoruz. Tabi ki herşey Allahın takdiri. Sizin bunlar dışında tavsiyeleriniz nelerdir ?

Stres gerçekten çok önemli bide ısrar etme illa olsun diye bende düşük yapmıştım kürtaj oldum 1 sene olmadı çocuğum hiç sıkıntı yoktu herşey normaldi doktorum şaşırdı kaldı yani ama şunu bil herşeyin vakti zamanı var ve o geldiğinde herşey kendiliğinden oluyor kafana takma stres yapma sana kötü gelen üzen insanlardan uzak dur biraz sakin kalmaya çalış kendini dinle emin ol faydası olacal

Çok teşekkür ediyorum ama inanın elimde değil. Yaşta ilerleyince insan daha bi strese düşüyor. Şu an nedir durumunuz? Gebe kalabildiniz mi

Çok teşekkür ediyorum ama inanın elimde değil. Yaşta ilerleyince insan daha bi strese düşüyor. Şu an nedir durumunuz? Gebe kalabildiniz mi
Evet 1 sene sonra doktor kontrolünde hamile kaldım hatta şuan 33 haftadayız doğuma az kaldı bebek bekleyen isteyen herkes dualarımda çünkü beklemek çok sancılı ve üzücü bi süreç umarım sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Yaaa sağğlıkla gelsin inşallah yavrunuzzz. Dualarınızda yer almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…