Hamilelik Kabızlık Sorunu ve Basur

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
47
683
45
Ağrı
ya ara ara kabızlık sorunu yasıyorum buda basurumu artırıyor...buyuk tuvaletımıı yaparken kan gelıyor...ınsan korkuyor..

sızler de var mı

Canım,ben de bu sorun 4.5. aylarda vardı..doktoruma da sorarak activia yoğurt yiyiyorum artık bir sorunum kalmadı şükür..geçenlerde tv de bir doktor vardı bu hemoroidler için hamilelikte kullanılan pomat ve ilaçlar varmış.istersen bir doktoruna danış..sevgiler..

Canım,ben de bu sorun 4.5. aylarda vardı..doktoruma da sorarak activia yoğurt yiyiyorum artık bir sorunum kalmadı şükür..geçenlerde tv de bir doktor vardı bu hemoroidler için hamilelikte kullanılan pomat ve ilaçlar varmış.istersen bir doktoruna danış..sevgiler..

ara ara oluyor...kan gelmesı korktum....cok zorlandım herhalde sende kan gelıyormuydu

kibela sabahları ılık suyun içine bir tatlı kaşığı bal ve birkaç damla sirke iyi geliyor ama şeker problemin vardı sanırım sende bol bol ılık su iç iyi gelir

kibela sabahları ılık suyun içine bir tatlı kaşığı bal ve birkaç damla sirke iyi geliyor ama şeker problemin vardı sanırım sende bol bol ılık su iç iyi gelir

saol canım daha once vardı...bır aydır kurtulmuştum..

bugun epey kan gelınce kortum..basurden mı bebege mı bırsey oldu anlamadım

basur olanlardan fıkır alayım dedım

hamilelerin büyük çoğunluğunda oluyo bu sorun.ve doğum yaparken dahada arttığını biliyorum

Bende Oldu Cnm Geçen Ay Dr Gittim Hayatimda Ilk Kez Oluyor Hamilelik Ve Oturmaktanmiş Dayanabileceğin Kadar Sicak Suya Otur Dedi Dr Birde Krem Verdi şimdi Iyiyim Inşllh Ilerlemez

kibeacim seni korkutmak istemem ama basur sorunu olmayanlar bile dogumda cok fazla zorlandiklari icin dogumdan sonra bile basur olabiliyo.Kaldiki sende zaten varmis.Bence canim normal dogum yapicaksan bu basur konusunu kesinlikle doktoruna danismalisin.Cok gecmis olsun.Bildigim kadariylada bebege bir zarari yok basurun sadece sen aci cekiyorsun :((

kibeacim seni korkutmak istemem ama basur sorunu olmayanlar bile dogumda cok fazla zorlandiklari icin dogumdan sonra bile basur olabiliyo.Kaldiki sende zaten varmis.Bence canim normal dogum yapicaksan bu basur konusunu kesinlikle doktoruna danismalisin.Cok gecmis olsun.Bildigim kadariylada bebege bir zarari yok basurun sadece sen aci cekiyorsun :((

evet ben acı cekıyorum..cok sukur sadece kabız oldgumda rahatsız edıyor...

bakalımm

kızlar bendede oldu kan gelmesi ama bende nasıl gectii anlamadım . baharattan biraz uzak duracaksın biraz diyorum çünkü benim gibi baharat düşkünseniz bırakamıyorsunuz. birde öğünlerinizde muhakkak sıvı gıdalar bulunsun katı yiyceklerden uzak durun. ben öyle yaptım ama kanamanız devam ediyorsa yani sık sık oluyorsa hekime başvurun ve ona göre önleminizi alın bence...

Doktorum bana böyle bir sorun olursa siyah kayısı ye demişti.İstersen dene birde tabi sorun ciddileşirse doktorunun vereceği ilaçla bu sorunu aşa bilirsin.Bence korkma hemen hemen hepimizin başına gelen bişey..Bu arada bol bol su içmeyide ihmal etme...Geçmiş olsun

Doktorum bana böyle bir sorun olursa siyah kayısı ye demişti.İstersen dene birde tabi sorun ciddileşirse doktorunun vereceği ilaçla bu sorunu aşa bilirsin.Bence korkma hemen hemen hepimizin başına gelen bişey..Bu arada bol bol su içmeyide ihmal etme...Geçmiş olsun
saol canım bugun yedımm.....bakalımm..

Canım,benim kanamalar kendiliğinden geçti ama her gün 1 tane activia tarzı yoğurtlar var ya,onlardan yiyiyorum..

Arkadaşlar Bende De Bu Problem Oldu 1 Haftadir Herşeyi Denedim.olmadi Yenemedim.şu An Hamileyim Doktoruma Daha Soramadim.activia Yiyorum Günde 1 Tane Doktora Sorup Yiyenler Var Mi Lütfen Cevap Bebeğe Zarari Olur Mu

ya ara ara kabızlık sorunu yasıyorum buda basurumu artırıyor...buyuk tuvaletımıı yaparken kan gelıyor...ınsan korkuyor..

sızler de var mı

Ben de de 5 gündür falan kan geliyor, ben ilk başta rahimden geldi sanmıştım çok ağlamıştım baktım ki ordan gelmiyor, henüz doktora söylemedim.Söyleyeyim di mi?

Back
X