Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım,ben de bu sorun 4.5. aylarda vardı..doktoruma da sorarak activia yoğurt yiyiyorum artık bir sorunum kalmadı şükür..geçenlerde tv de bir doktor vardı bu hemoroidler için hamilelikte kullanılan pomat ve ilaçlar varmış.istersen bir doktoruna danış..sevgiler..
kibela sabahları ılık suyun içine bir tatlı kaşığı bal ve birkaç damla sirke iyi geliyor ama şeker problemin vardı sanırım sende bol bol ılık su iç iyi gelir
Bende Oldu Cnm Geçen Ay Dr Gittim Hayatimda Ilk Kez Oluyor Hamilelik Ve Oturmaktanmiş Dayanabileceğin Kadar Sicak Suya Otur Dedi Dr Birde Krem Verdi şimdi Iyiyim Inşllh Ilerlemez
kibeacim seni korkutmak istemem ama basur sorunu olmayanlar bile dogumda cok fazla zorlandiklari icin dogumdan sonra bile basur olabiliyo.Kaldiki sende zaten varmis.Bence canim normal dogum yapicaksan bu basur konusunu kesinlikle doktoruna danismalisin.Cok gecmis olsun.Bildigim kadariylada bebege bir zarari yok basurun sadece sen aci cekiyorsun(
ara ara oluyor...kan gelmesı korktum....cok zorlandım herhalde sende kan gelıyormuydu
Evet canım,bende de yoğun bir şekilde kan geliyordu ama allahtan kısa sürdü:)
saol canım bugun yedımm.....bakalımm..Doktorum bana böyle bir sorun olursa siyah kayısı ye demişti.İstersen dene birde tabi sorun ciddileşirse doktorunun vereceği ilaçla bu sorunu aşa bilirsin.Bence korkma hemen hemen hepimizin başına gelen bişey..Bu arada bol bol su içmeyide ihmal etme...Geçmiş olsun
ya ara ara kabızlık sorunu yasıyorum buda basurumu artırıyor...buyuk tuvaletımıı yaparken kan gelıyor...ınsan korkuyor..
sızler de var mı