Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ne kadar gebeliğinizBende yasıyorum son bir haftadır artan kan basıncı dan dolayı oluyor muş korkulacak birşey yok kalp ile ilgili bir sıkıntı olsa nefes sıkıntısı da olurmus nefes sıkıntısı yazarsak acile gidelim ama ondan hariç normal ve zararsız bir durummuş gebelikte
Teşekkür ederim cevap için ayrıcaBende yasıyorum son bir haftadır artan kan basıncı dan dolayı oluyor muş korkulacak birşey yok kalp ile ilgili bir sıkıntı olsa nefes sıkıntısı da olurmus nefes sıkıntısı yazarsak acile gidelim ama ondan hariç normal ve zararsız bir durummuş gebelikte
Sağlıkla alın inşallah kucağınızaIkı gun sonra 2 aylık
Amin İnşallah sizdeSağlıkla alın inşallah kucağınıza![]()
Öncelikle merhaba konu ile alakalı değil ama bisey sormak istiyorum. 10+6 haftalik hamileyim 2 3 gündur sol kasığıma batar oluyo ara ara sizde de oldu mu acaba internette araştırdım normal diyo ama sormak istedim yaşiyomusunz boyle yada yasadinz mi.Amin İnşallah sizde![]()
Gec döllenme olmus olabilir canm en kesin çözüm kan tahlili net yaniKızlar merhabaa birşey sormak istiypeum hazır hamile bulmuşkenöncelikle allah inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi soruma geleyim benim adetim 5 gün gecikti ve 2 kere test yaptım sonuç negatif hamile olma ihtimalim sizce var mı
Bana cewap olarak mi yazdnz anlamadm ama eger bana ise hergun olcuyorum 10/7 11/8 hepTansiyonunuzu kontrol altinda tutun dusuyor olabilir.
Peki idrarda çıkmıyo kanda kesin çıkar mı yani sonradan falan olmaz mıGec döllenme olmus olabilir canm en kesin çözüm kan tahlili net yanicok sagol amin ins sana da nasip olur bebiş
![]()
Idrar testine göre sonuc daha kesine yakin cikiyo.gec döllenme olmus olsa bile değer düşük de olsa cıkar kan da ama idrarda cikmayabiliyo oyle olunca. Atiyorum kan verdiniz normal tarihte hamile kalmssan gecen güne göre 700 1000 cikiyo ama gec dollenme oldu dha cok yeni bi hamilelik 50 100 200 ckiyo. Deger düşük ama gebelik var oluyo.Peki idrarda çıkmıyo kanda kesin çıkar mı yani sonradan falan olmaz mı
Teşekkür ederim inşallah vardır ya normalde hiç geçmez çünkü ya 1 ya 2 gün en fazla bakalım biraz daha bekleyeyim eğer adet olmazsam kan veririm.Idrar testine göre sonuc daha kesine yakin cikiyo.gec döllenme olmus olsa bile değer düşük de olsa cıkar kan da ama idrarda cikmayabiliyo oyle olunca. Atiyorum kan verdiniz normal tarihte hamile kalmssan gecen güne göre 700 1000 cikiyo ama gec dollenme oldu dha cok yeni bi hamilelik 50 100 200 ckiyo. Deger düşük ama gebelik var oluyo.
Gerçi şimdi düşümiycem kafam rahatladı diye sabaha adet olurumIdrar testine göre sonuc daha kesine yakin cikiyo.gec döllenme olmus olsa bile değer düşük de olsa cıkar kan da ama idrarda cikmayabiliyo oyle olunca. Atiyorum kan verdiniz normal tarihte hamile kalmssan gecen güne göre 700 1000 cikiyo ama gec dollenme oldu dha cok yeni bi hamilelik 50 100 200 ckiyo. Deger düşük ama gebelik var oluyo.
Haber vericem tekrar umarım bu ay tutmuşturewet öyle biseyi var bu adette de aklindan cikti mi pat geliyo. Ama dedigin gibi senin ins gelmez de alirsin mutlu haberi bi an önce
![]()
Bekliyorum haberleriniHaber vericem tekrar umarım bu ay tutmuştur![]()
Bana cewap olarak mi yazdnz anlamadm ama eger bana ise hergun olcuyorum 10/7 11/8 hep![]()