Hamilelik kararı konusunda yardım please

asya5566

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
55
8
36
Merhaba ,
7 yıllık sevgililiğin ardından ,1 yıllık evliliğim boyunca eşim hep bebek istedi. Hep planımız bizim gibi aslan burcu bir çoçuğumuz olmasıydı. Kasım ayında çoçuk yaparsak aslan burcu olma ihtimali yüksek .Bu sebeple hep 2016-Kasım ı bebek sahibi olma tarihimiz olarak planladık.(Allah izin verirse)

Eylül ayında,hiç aklımda yokken, para , yol gibi birçok konuda daha iyi bir teklif aldım ve iş değiştirdim. Yeni firmam önce 1 yıllık sözleşme imzaladı . 2017-Eylül de sözleşmem yenilenecek ve belirsiz süreli sözleşmeye geçeçeğim. Çalıştığım yer kurumsal bir kurum ama yinede korkularım var. ya 2017-ağustos ta doğum iznine çıkarsam ve eylül ayında sözleşmemi yenilemezlerse diye korkuyorum ama çoçuk planımı da ertelemek istemiyrum.

Sizce ne yapmalıyım . fikir, deneyim ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim .

yasınız kac hani daha kucukse bekleyebilirsiniz ama yas ilerledikce daha zorlasıyor haliyle

Önce kendi hayatın . Bu iş nedir sizin hayatınıza geleceğinize artıları nelerdir bunlar çok önemlİ bence

Kariyer ve Gelecek açısından çok iyi bir iş olacağına inanıyorum ama hiçbirşey belli değil . Belki boşa stres yapıorum hiç etkilemeyecek bu durum ve sözleşmemi yenileyecekler ama ya yenilemezlerse d,ye de kendimi strese sokuyorum :( :(

Siz hemen istediğiniz aydan olmayabiliyor maalesef. Çocuk fikri sıcak gelmiyor deseniz anlarım da 1 ay sonra ya da seneye gibi muhabbetler anlamsız...

Merhaba ,
7 yıllık sevgililiğin ardından ,1 yıllık evliliğim boyunca eşim hep bebek istedi. Hep planımız bizim gibi aslan burcu bir çoçuğumuz olmasıydı. Kasım ayında çoçuk yaparsak aslan burcu olma ihtimali yüksek .Bu sebeple hep 2016-Kasım ı bebek sahibi olma tarihimiz olarak planladık.(Allah izin verirse)

Eylül ayında,hiç aklımda yokken, para , yol gibi birçok konuda daha iyi bir teklif aldım ve iş değiştirdim. Yeni firmam önce 1 yıllık sözleşme imzaladı . 2017-Eylül de sözleşmem yenilenecek ve belirsiz süreli sözleşmeye geçeçeğim. Çalıştığım yer kurumsal bir kurum ama yinede korkularım var. ya 2017-ağustos ta doğum iznine çıkarsam ve eylül ayında sözleşmemi yenilemezlerse diye korkuyorum ama çoçuk planımı da ertelemek istemiyrum.

Sizce ne yapmalıyım . fikir, deneyim ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim .

ben sadece şunu söylemek istiyorum

Öyle kasım ayında hamile kalırsam şu ay doğum aralıkta hamile kalırsam şu burç diye bir şey yok

ben de çok hesap kitap plan proje yapardım ama 8 aydır bekliyorum bebeğim olmasını

geçen kendime döndüm ve sen kimsin de bu kadar plan yapıyorsun dedim

Allah size inşallah istediğiniz ay bebek verir ama o işler pek öyle olmuyor..

Merhaba ,

Istediğiniz ayda hamile kalabilirsiniz umarım ama bu o kadar da kolay olan bişey değil maalesef. Şahsen 1.5sene sonra anca kalabildim bir sorun olmamasina rağmen. .. Bunun bir süre garantisi yok ne yazık ki

sakin oyle ince hesaplara girismeyin cok caniniz yanar..
bende sizin gibi aslan burcu istiyordum -kusura bakmayin burda kendime salak demek istiyorum-
ve hamile de kaldim gecen kasim ayinda,10 haftalikken dusuk yaptim,cok zordu cok yiprandim..
takilmayin oyle ayina gunune.
bende aslan burcuyum,hic bir artisini eksisini gormedim,sacmalik ayrica..astrolojiye ilginiz varsa gunes burcunun insanin karakterini cok az etkiledigini bilmeniz gerek,yukselen ve ay burcu cok onemlidir ki bunlari asla hesap edip doguramazsiniz.

ayrica kasimda hamile kalcam diye kendinizi sartlamayin,malesef yok oyle bi dunya..kimileri aninda hamile kaliyor kimisi aylar yillar sonra.

yaş 30 olmus. erkek için sorun olmuyor ama kadın için geç yaşta hamılelık cok zor oluyor. bebek düşünüyorsanız bugun ya da yarın ne fark eder ki? aslan burcu olunca ne oluyor
sankı aslan burcu çok iyi bi burcmus gibi:KK53: öyle planlarla olmuyor bu işler ;)

allah hayırlısını nasip etsın

Önce sağlık tabiki , olup olmayacağını da Allah tan başkası bilemez ama benim gönlümden geçen ağustos da doğum yapmak . He burda öyle dedik diye %100 garanti diye birşey de yok ama gönlümdeki o . Herkese gönlükdekini versin Allah. Sorum sanki kasımda yapsam ağustos ta doğar mı gibi bir noktaya gelmiş.Öyle birşey sormadım kızlarrburda benim sıkıntı noktam iş konusu . Eşimin de işi garanti bir iş olmadığından acaba beklesemmi diye sordum sorumu .

Canım hangi duygun ağır basiyorsa ona yönel..Annelik mi kariyer mi..Karar verirken de hemen hamile kalmama ihtimalini degerlendirebilirsin...

Back
X