Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 33 hftlğm gece pire ısırması gibi vücudumu saran kaşıntılar oluyor bazı gece olmuyor. Çıldıracak gibi oluyorum. Bu normal mi yoksa alerjenik bir durummu
Doktoruna durumu anlar kan alıyor kanda inceliyor baya. Bana baktı kan değerlerin temiz gebelik hormonlarının reaksiyonu dediAcaba cildiyeye gitmem gerekir mi kızlar. Bilmiyorum birşey mi dokunuyor. Bazı gece olmuyor . Allah yardmcmz olsn.
Doktoruna durumu anlar kan alıyor kanda inceliyor baya. Bana baktı kan değerlerin temiz gebelik hormonlarının reaksiyonu dedi
Geçmiş olsun. 22+5 haftalığım, benimde bazı geceler uyurken veya akşam öylece otururken özellikle basen ve bacak bölgemde oluyor kaşıntı neden olduğunu bende anlamıyorum
Bişey çıkmaz korkma benim basıl kalındığını görsen ağlarsın vücudum küp kırmızıİnşaAllah bişey çıkmaz. Randevu aldm bakalm nolacak.
Ben de 1 haftadır kasiniyirum özellikle geceleri. Sadece ayak ve ellerim. Yarına randevu aldım bakalım ne diyecek doktor. Birkaç gündür iyice arttı.. senin randevun ne zaman
Inşallah canım.. yarın haberlesirizBenimde yarın canım İnşallah sonuçlarımızda birşey çıkmaz temiz çıkar
Inşallah canım.. yarın haberlesiriz
Canım bana odemdendir dedi krem verdi sürülecek iki miz de iyi haberler aldık çok şükürCanım benimkinde birşey çıkmadı. Safra asitlerine bakalm dedi onada haftaya artık. Inşallah oda iyi çıkar. Sen naptın
Canım ellerim ve ayaklarım kasiniyor demissin benimde aynı olmuştu doktor gebelikte olur böyle şeyler dedi sonra aynı gün başka hastanede hastaneye yatırdılar beni gebelik kolestazı diye bi hastalık var ve tek belirtisi el ve ayakta kaşıntı daha ilerleyince bacaklarda karında heryerde kaşıntı oluyor ben ilaç kullandım ve çok şükür yavruma kavuştum 36 haftalık acil sezeryana alındım karaciğer degerlerinize baktirin ast alt benim yüksek olmasina rağmen doktor önemli değil gebelikte yükselir dedi allah karşıma çıkardı aynı gün üniversite hastanesine gittim. Allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsimCanım bana odemdendir dedi krem verdi sürülecek iki miz de iyi haberler aldık çok şükür
Ayy gerçekten mi . Bugün kü doktor da sonuçlar temiz dedi ama safra asitlerine bakmamız lazım dedi. Oda gebelik kolestazından bahsetti onuda başka bir hastaneye gönderdi. İnşaAllah haftaya iyi çıkar oda. Benim de iğn batar gibi kaşınıyor ama gece başlıyor gündüz yok çok şükür. Bu son bir haftadr başladı. Göbek felan zaten çatlıyor ondan ama ayak el sonra vücudumun başka yerlerinde iğne batar gğbiCanım ellerim ve ayaklarım kasiniyor demissin benimde aynı olmuştu doktor gebelikte olur böyle şeyler dedi sonra aynı gün başka hastanede hastaneye yatırdılar beni gebelik kolestazı diye bi hastalık var ve tek belirtisi el ve ayakta kaşıntı daha ilerleyince bacaklarda karında heryerde kaşıntı oluyor ben ilaç kullandım ve çok şükür yavruma kavuştum 36 haftalık acil sezeryana alındım karaciğer degerlerinize baktirin ast alt benim yüksek olmasina rağmen doktor önemli değil gebelikte yükselir dedi allah karşıma çıkardı aynı gün üniversite hastanesine gittim. Allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsim
karnin buyuyo oyuzden catliyo dye kasnyo bnde yasadm bunuKızlar 33 hftlğm gece pire ısırması gibi vücudumu saran kaşıntılar oluyor bazı gece olmuyor. Çıldıracak gibi oluyorum. Bu normal mi yoksa alerjenik bir durummu