Hamilelik kaşıntısı

karnin buyuyo oyuzden catliyo dye kasnyo bnde yasadm bunu

Göğüs göbek öyle ama ya diğer kısımlar. Çatlak için bebek yağı sürüyorm . Sizlerde de varis çıktımı . Aynı göbek çatlakları gibi ? Bide kırmıxı kırmızı bilmiyorum oda kaşıntı yaparmı

Ayy gerçekten mi . Bugün kü doktor da sonuçlar temiz dedi ama safra asitlerine bakmamız lazım dedi. Oda gebelik kolestazından bahsetti onuda başka bir hastaneye gönderdi. İnşaAllah haftaya iyi çıkar oda. Benim de iğn batar gibi kaşınıyor ama gece başlıyor gündüz yok çok şükür. Bu son bir haftadr başladı. Göbek felan zaten çatlıyor ondan ama ayak el sonra vücudumun başka yerlerinde iğne batar gğbi
Benim çatlağim yok canım ama öyle bi kaşınıyorduki kaşırken çiziliyodu artık. Malesef zaten bu hastalikta gece kaşınti oluyo zaten bide sabaha karşı olup geçiyor. Safra asitine baktiysa korkma safra asiti kesin sonuç çünkü. Onu laboratuvara gönderiyorlar hastanelerde makine olmadığı için. Inşallah bu hastalık sizlerde yoktur. Doktorun iyiymiş sevindim. Ben o gün o doktora inanmadım bu yüzden böyle yazılar goruncede hemen yazıyorum

Benim çatlağim yok canım ama öyle bi kaşınıyorduki kaşırken çiziliyodu artık. Malesef zaten bu hastalikta gece kaşınti oluyo zaten bide sabaha karşı olup geçiyor. Safra asitine baktiysa korkma safra asiti kesin sonuç çünkü. Onu laboratuvara gönderiyorlar hastanelerde makine olmadığı için. Inşallah bu hastalık sizlerde yoktur. Doktorun iyiymiş sevindim. Ben o gün o doktora inanmadım bu yüzden böyle yazılar goruncede hemen yazıyorum
Allah razı olsun canım. Bendwn bugün üç tüp kan ald içinde safra asitiyle ilgili var dedi dahiliye doktorum. Ama tam safra asiti için başka hastaneye yönlendirdi. Bugün küler temizdi tabi haftaya bakalm ne çıkacak. K:110:

bnm catlgm oldu krem kullnmdm ama kullnsmda brsey farketmzdi cildm kutu catlr zaten bnm allhtan varis ckmadi agrrms ilerde onlr bnlari fazla takma dmmkki oralrdanda kilo alysn ondandr gecer onlr insallh dgmdan 1 sene snra

Allah razı olsun canım. Bendwn bugün üç tüp kan ald içinde safra asitiyle ilgili var dedi dahiliye doktorum. Ama tam safra asiti için başka hastaneye yönlendirdi. Bugün küler temizdi tabi haftaya bakalm ne çıkacak. K:110:
Inşallah oda temiz çıkar canım allah sağlık versin benden 9 tüp kan aldılar ve sonuç temiz dediler sonra hasta çıktım :) ama dediğim gibi benim o değerlerimde yüksekmis ve kesin sonuç safra asidi onuda yaptirmissin zaten allah sağlık versin bebeğine de sanada

hep iyi dsun iyi olsn herksle ayni olmyblr sagsalim ccgnu kucgna alrsn insallh
Inşallah canım. konu sahibine allah sağlık versin. ben hastalık yaşadım atlattım allah kimseye vermesin. Bana söyleyen olmamıştı bu hastalığın tek belirtiside kaşıntı konuyu görünce uyarmak istedim

Inşallah canım. konu sahibine allah sağlık versin. ben hastalık yaşadım atlattım allah kimseye vermesin. Bana söyleyen olmamıştı bu hastalığın tek belirtiside kaşıntı konuyu görünce uyarmak istedim
yok cnm tbki soleyeblrsn bnde brseyi cok dsnrsem arastrsam her belrtyi yazp druyodum ole dsndm kafayi yemstm kendi dsnclermden sali gunude hamile oldgmu ogrendm bu seferde umursamcm bklm dsuk yaptm buda ole olmz insallh

yok cnm tbki soleyeblrsn bnde brseyi cok dsnrsem arastrsam her belrtyi yazp druyodum ole dsndm kafayi yemstm kendi dsnclermden sali gunude hamile oldgmu ogrendm bu seferde umursamcm bklm dsuk yaptm buda ole olmz insallh
Allah tamamina erdirsin canım tabiki kendini iyi hissediyosan bi sağlık sorunun yoksa sürekli araştırıp pimpiriklenmek insanı kötü etkiler. Allah tamamina erdirsin. Kötü düşünme herkesin nasıl hamileliği devam ediyosa seninde eder allah'ın izniyle akışına bırak mutlu ol hamileliğin tadını çıkar

Allah tamamina erdirsin canım tabiki kendini iyi hissediyosan bi sağlık sorunun yoksa sürekli araştırıp pimpiriklenmek insanı kötü etkiler. Allah tamamina erdirsin. Kötü düşünme herkesin nasıl hamileliği devam ediyosa seninde eder allah'ın izniyle akışına bırak mutlu ol hamileliğin tadını çıkar
aslnda pipirikli dglm ne oldu bna blmyrm ogluma hamile kaldgmda hc gtmdm hstnye 4 ay olna kdr dogdu masallh iyi dsuk ypndn oncede gtmdm dstu bu sefrde gdym ddm cnku beklmk zor olyo gercktn ya oglma krdes istyrm allh izn verrse tbi bklm beklnmdk anda geldi oglmda skılmasn

Canlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. İnşaAllah takmamaya çalışıyorum. Ne yapalm geçecek bunlarda :) bebiş doğunca eminimki tüm bunları unutacağım bir anda. İlk gebelik olunca insan bilmiyor sizin gibi güzel insanlar olunca :KK200:

Merhaba 36 haftalık hamileyim bendede önce karnımda başladı sonra tüm vücuduma yayıldı aynı pire ısırığı gibi kabarcıklar ve dayanılmaz çıldırtıcı kaşıntım oluyor. Soğuk duş alıyordum ama sadece 1 saat sakinleştiriyodu şimdi paket jellerden aldım dondurup kaşınan yere koyuyorum el sürmeyince bi süre sonra diniyor. Malesef başka çaresi yok sanırım. Bu arada doktor karaciğerle ilgili testleri yaptı kolestaz değilmiş…

Gebelikte oluyor ilaç da veryorlar duruma göre, benim de arada oluyor yağ sürüyorum idare ettim şimdiye kadar

Back
X