Merhaba hanımlar ben 4,5 haftalık hamile oldugumu öğrendim ve tabiki çok mutlu oldum çünkü aylardır istiyorduk.yalnız içimdeki korkuları bi türlü yenemiyorum.aceba kese görünecekmi,dış gebelik mi,boş gebelik mi,düşük mü yapıcam bir sorun çıkarda bebeğimi kaybedersem ya onu sağ salim kucağıma alamassam doktora gitmeye korkuyorum çok evham yapıyorum yapmasam sanki sorun çıkıcak gibi geliyor ödüm kopuyo çamaşırımda kan falan görüceem diye burada okuduğum bütün iyi ve kötü yorumlardan etkieniyorum benimde başıma gelecek zannediyorum normalmi yoksa bende mi bir problem var.lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım çıldırıcm nerdeyse okuyup geçmeyin yardımcı olun
yazdıklarınızı okuyunca 3 hafta önceki halim geldi aklıma doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar aynı kaygıları yaşıyordum bende boş gebelikmi kese varmı dış gebelikli daha neler neler sürekli çamaşırımı kontrol ediyordum birşey varmı kanama varmı diye. hiç korkmayın doktora gidin biran önce herşeyin yolunda olduğunu göreceksiniz minik fasulyeniz size merhaba diyecek :)
Canım senin yaptığın evham az bile.. Ben daha fazla yapmıştım.. Ama bak şimdi 1 aylık bebeğim kucağımda.. Şuanda bu yaşadıkların annelik duygusunun başladığını gösteriyor ve emin ol doğduktan sonrada geçmiyor.. Aramıza hoşgeldin..
bu korkuları taşımayan yok sanırım benimde ilk sorduğum soru kese var dimi dış gebelik değil dimi diyordum :)
merak etme aylar geçse de devam ediyor :)
Herkes aynı endişeleri yaşası.Kimi daha fazla kimisi daha az.Ama herkes aynı merak etme :)
Ben 3 ayı bitirdim 20 agustosta doktor kontrolum var.Vakit geçmek bilmiyo.Acaba iyimi herşey yolundamı diye düşünüp duruyorum.Sonra dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey olmadığını söyleyip bolbol dua ediyorum :)
Yani keseyi görüp kalp atışını duyduğun zaman bütün endişelerin bitmiyo :) 9 ay boyunca endişelenicek bişiyler buluyor insan :)
Eğer burda yazanlar seni etkiliyorsa bir süre girme belki daha iyi gelir.
Sakinan göze çöp batarmis derler:) hakkaten de öyle. Rahat ol biraz. Sen ne yaparsan yap o bebeğin kaderi zaten yazıldı çizildi değiştiremezsin:) eğer.buradaki olumsuzluklardan etkileniyorsan bir süre girme derim